Tammin Sursok 40 let


Tammin Pamela Sursok se narodila 19. Srpna 1983 v Johannesburgu v Jižní Africe. Když jí byly čtyři roky, její rodina emigrovala do australského Sydney. Tammin má mladší sestru Michelle a staršího bratra Shauna. Její matka Julie, která je velkou milovnicí hudby a zkušenou hráčkou na klavír a kytaru, ji odmala učila lásce k hudbě. Tammin proto již od velmi útlého věku působila v městském divadle pro mládež v Sydney, kde zdokonalovala svoje záliby ve zpěvu, hraní a tanci. Vystudovala drama a rétoriku na univerzitě, kde promovala s vyznamenáním.

V roce 2004 začíná nahrávat své první album Whatever Will Be, které se v Austrálii stalo velmi populární a písně z něj patřily k těm nejčastěji hraným v tamějších rádiích. V roce 2005 chtěla přesídlit do Velké Británie, kde chtěla prorazit jako zpěvačka, ale z nedostatku zájmu o její písně od tohoto záměru upustila. V roce 2006 se přestěhovala do Los Angeles, aby se mohla plně soustředit na hereckou kariéru. Zahrála si v několika filmech a seriálech – například ve filmu AQUAMARINE či IMIGRANTI, kde hrála společně s Harrisonem Fordem. Objevila se také v několika epizodách v seriálu HANNAH MONTANA, kde hrála společně s Miley Cyrus.

V současné době ji můžeme na televizních obrazovkách vidět v seriálu PRETTY LITTLE LIARS, kde hraje slepou dívku Jennu, které je zapletená do tajemství čtyř hlavních hrdinek.


19.8.1983
Johannesburg, Jihoafrická republika
Tammin Sursok csfd

Blood, Sweat and CheerKaneMommy's Stolen MemoriesLove and PenguinsBraking for WhalesVrah v červenémMerry ExesYou May Now Kill the BrideBound & BabysittingCam2Cam10 Rules for Sleeping AroundCousin SarahDriving by BrailleHuskFlicka 2Albino FarmImigrantiSpectacular!Mořská panna, AquamarineHome and Away: Hearts DividedHome and Away: Secrets and the CityProlhané kráskyHannah MontanaOchrana svědkůPravidla zasnoubení


Aktualizace osobnostního profilu Tammin Sursok: 3.4. 2024 15:06