Andre Braugher 61 let


Andre K. Braugher se narodil 1.července 1962 v Chicagu. Vystudoval umění na Stanford University (bakalářský titul) a herectví na Juilliard School v New Yorku (magisterský titul). Je nejmladší ze čtyř dětí. Andre má dva syny: Michaela Braughera (narozeného r. 1992) a Isaiaha Braughera (narozeného r. 1996). Jeho manželkou je od roku 1991 Ami Brabson.

Kromě jeho úspěšného působení na televizní obrazovce je známý i z několika významnějších filmových rolí, mezi které patří například poručík Searles ve Zwickově dramatu GLORY (1989), nabubřelý herec Flip v politické road movie DLOUHÁ JÍZDA (1996) nebo anděl Cassiel v romantickém filmu MĚSTO ANDĚLŮ (1998), kde si zahrál po boku Nicolase Cage, Meg Ryan nebo Dennise Franze. O rok později se Braugher objevil ve společnosti Jeffa Danielse, Gary Sinise, Joan Allen a Anny Paquin ve filmu Jima Sterna ZUŘIVOST (1999). V roce 2006 si pod vedením režiséra Wolfganga Petersena zahrál ve filmu POSEIDON (2006).

V roce 1997 byl časopisem People zařazen mezi 50 nejkrásnějších lidí na světě. Od roku 2005 si užívá venkovského života v South Orange v New Jersey.


1.7.1962
Chicago, Illinois, USA
Andre Braugher csfd

Když promluvilaScoob!: Holiday HauntLive in Front of a Studio Audience: 'All in the Family' and 'Good Times'Outliving EmilyGrázlové z vidlákovaSaltováSuperman/Batman: ApokalypsaCestujícíKmen AndromedaFantastická čtyřka: Silver SurferMlhaPřežij!PoseidonProkletí SalemuVojákova dívka10,000 Black Men Named GeorgeFrekvenceHomicide: The MovieKaraokeNejlepší způsob, jak zemřítPomíjivá slávaZuřivostMěsto andělůPovídky ze sousedstvíŠpinavý kšeftyDlouhá jízdaPrvotní strachLetci z TuskegeeNa dostřelRočník 61Simple JusticeWithout Warning: Terror in the TowersKojak: Osudná chybaFotograf smrtiKojak: Květiny pro MattyhoKojak: Nikdo není tak slepýKojak: Vždycky je tu něcoThe Court-Martial of Jackie RobinsonVražda ve státě MississippiKojak: ArianaSlávaDobrý bojBrooklyn 99


Aktualizace osobnostního profilu Andre Braugher: 11.11. 2023 12:24