Sarah Parish 55 let


Sarah Parish je anglická televizní a filmová herečka a režisérka. Vyrůstala v jihozápadním anglickém hrabství Somerset společně se svou sestrou Julií a se svým bratrem Johnem, který se později stal slavným hudebníkem a producentem. Její maminka Thelma Parish byla učitelkou choreografie a celý svůj život zasvětila baletu. Její otec Bill Parish byl konstruktérem vrtulníků. Oba její rodiče měli rádi hudbu, divadlo a tanec, a proto ji také nechali hrát již ve věku dvou let v jejím prvním jevištním vystoupení v jedné pantomimě v lokálním divadle ve vesnici Tintinhull, kde hrála perlu v ústřici.

Sarah začala svou televizní kariéru natáčením v reklamách. V roce 1994 se objevila v několika slavných reklamách na pivovar Boddingtons, kde jsme ji mohli vidět v bikinách a vysokých podpatcích. V roce 2005 se při natáčení britského televizního dramatického seriálu Cutting It potkala s anglickým hercem Jamesem Murrayem, se kterým si o dva roky později vyměnila svatební prsteny a se kterým si slíbila vše dobré i zlé v jejich budoucím manželském životě v prosinci téhož roku v anglickém hrabství Hampshire.

V lednu 2008 pár veřejně oznámil Sářino první těhotenství. Jejich dcera Ella-Jayne se narodila s vrozenou srdeční vadou a zemřela v roce 2009. Ačkoli zármutek byl otřesný, vedl pár k založení charity, Murray Parish Trust, prostřednictvím které získali obrovské množství peněz na pediatrickou nouzovou péči na jihu Anglie a pomohli financovat nové dětské traumatologické oddělení v univerzitní nemocnici v Southamptonu. V roce 2009 se páru narodila jejich druhá dcera Nell.

Sarah se narodila ve znamení Blíženců a je vysoká 173 centimetrů. Mezi její záliby patří její zeleninová zahrada, hrnčířství, surfování, rybaření, bungee jumping, taktéž se ráda projíždí na lodičkách a rovněž je velkou milovnicí psích mazlíčků. V průběhu let byla ambasadorkou mnoha společností, hlavně na svém Instagramu. Nejznámější z nich je spolupráce s firmou Dr. Vegan Co.


7.6.1968
Yeovil, Somerset, England, Velká Británie
Sarah Parish csfd

You, Me and HimRecoverySex, the City and MeAftersunIf I Had YouPrázdninyPán času: Nevěsta na útěkuDokonalá partieOur Hidden LivesAbsolutní láskaReversalsImpactSirensParting ShotsVražedná láskaSektorDrž se blízkoMcDonaldová a DoddsV čísle 9BancroftováMedicejovéThe CockfieldsBroadchurchKolekceW1AAgatha Christie's Poirot


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Parish: 5.11. 2023 07:21