Ivana Trump (1949 - 2022)


Americká sportovkyně, modelka a podnikatelka českého původu Ivana Trump rozená Zelníčková se narodila 20. února 1949 v Gottwaldově. Její bývalý manžel je známý podnikatel Donald Trump.

Prvním manželem se stal rakouský lyžař Alfred Winklemeier, pár spolu vydržel v manželství dva roky. V roce 1977 se provdala podruhé, tentokráte za amerického podnikatele a miliardáře Donalda Trumpa. Rozvedli se po patnácti letech manželství. V roce 1990 byla v USA vyhlášena hoteliérkou roku. Jejím čtvrtým manželem se stal Ital Rossano Rubicondi. I s ním se rozvedla. Má tři děti s Donaldem Trumpem, Donalda Johna Juniora, Ivanku Marii a Erica Fredricka. Je pětinásobnou babičkou. Dcera Ivanka Trump je modelka a podnikatelka.


20.2.1949
Zlín, Československo
14.7.2022
New York City, New York, USA
Ivana Trump csfd

Sama na láskuPan TauBezprecedentníThe Ivana Trump Story: The First WifeGossipClass Action ParkFrontlineTrump A.C./D.C.Meet the Trumps: From Immigrant to PresidentTrump: An American DreamThe Mad World of Donald Trump30 for 30Zone interditeTrump: What's the Deal?Intimate PortraitClive James' Postcard from...Sám doma s Donaldem TrumpemShowtimeBefore They Were FamousNoční Show Jimmyho FallonaTOP STAR magazínThe Dame Edna TreatmentFashion News LiveJimmy Kimmel Live!Show Ellen DeGeneresovéCelebrity Big BrotherLoose WomenNa plovárněSo Graham NortonThe ViewZprávy TV PrimaTFI FridayThe Frank Skinner ShowSlavnostní zahájení vysílání TV NovaTelevizní novinyUdálostiWhicker's Miss WorldMike Tyson vs. Larry HolmesMike Tyson vs. Michael SpinksEntertainment TonightWetten, dass..?CBS News Sunday Morning


Aktualizace osobnostního profilu Ivana Trump: 23.12. 2023 17:31