Melissa Rauch 43 let


Mellisa Ivy Rauch je americká herečka a komička. Je poměrně drobná (měří pouze 152 cm). Studovala herectví na Marymount Manhattan College v New Yorku, kde získala bakalářský titul.

Od ledna 2011 začala hrát v Upright Citizens Brigade Theater v show The Realest Real Housewives (Nejskutečnější skutečné manželky) spolu s Casey Wilson, June Diane Raphael, Jessicou St. Clair a Danielle Schneider.

Na televizních obrazovkách se proslavila v sitcomu TEORIE VELKÉHO TŘESKU (The Big Bang Theory), kde hrála Bernadette Maryann Rostenkowski, kamarádku Penny (Kaley Cuoco) a přítelkyni Howarda Wolowitze (Simon Helberg).

Dále si zahrála v seriálech jako KANCL (The Office) či TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV, kde měla menší roli dívky Summer. Objevila se i v americkém remaku seriálu KATH & KIM, v seriálu DIRTY SEXY MONEY a ve filmech OPILÍ SLÁVOU (Delirious), KÁMOŠ K POHLEDÁNÍ (I Love You, Man) či WRIGHT VS. WRONG.


23.6.1980
Marlboro, New Jersey, USA
Melissa Rauch csfd

Cats & Dogs 3: Paws UnitePrací automatÓda na radostBatman a Harley QuinnDoba ledová: Mamutí drcnutíFlock of DudesThe BronzeIn Lieu of FlowersZpropadené dědictvíWright vs. WrongKámoš k pohledáníOpilí slávouNoční soudFirebudsThe Chicken SquadAnimaniacsTeorie velkého třeskuČerné pondělíSofie PrvníHotwives of Orlando, TheTeenage Fairytale Dropouts


Aktualizace osobnostního profilu Melissa Rauch: 3.11. 2023 21:22