Karyn Parsons 57 let


Karyn Parsons je americká televizní, filmová herečka a modelka, narozená 8. října 1966 v Hollywoodu, USA. Po rodičích má trinidadské-francouzsko-kanadské kořeny. Nejdříve se věnovala tanci, ale slibnou kariéru přerušilo ošklivé zranění. S herectvím začala koketovat již ve 13 letech, když viděla hrát své spolužáky. Studovala na Santa Monica High School, jedné z nejstarších amerických škol. Absolvovala s vyznamenáním a získala stipendia na další studia, ale dala přednost praktickému herectví v oblasti Los Angeles.

Sympatická mulatka byla vdaná za Randyho Brookse, ale v 90. letech se rozvedli. V roce 2003 se provdala za režiséra Alexandre Rockwella, mají spolu dceru Lanu (*2003) a syna Nica (*2007). Rodina žije v současnosti v New Yorku, kde její manžel vlastní a provozuje noční klub. Karyn má ráda tanec, šerm a jízdu na koni.


8.10.1966
Hollywood, California, USA
Karyn Parsons csfd

Sladké dětstvíTransformers 3: Odvrácená strana Měsíce13 MoonsProutníkMixing NiaGulliverovy cestyMajor PayneSpolužáciDeath SpaFly21. okrsekStatic ShockMelrose PlaceLinc'sFresh PrinceLush LifeThe John Larroquette ShowOut All NightKvítkoHunterCBS Summer PlayhouseThe Bronx ZooFresh Prince: Setkání po 30 letech


Aktualizace osobnostního profilu Karyn Parsons: 4.11. 2023 01:31