Sandeep Parikh 43 let


Sandeep Parikh se narodil 23. července 1980 v Goffstownu (New Hampshire). Jeho rodiče byli přistěhovalci z Indie. Má dva starší bratry - Rajiv a Sanjiv. Od čtyř let dělal gymnastiku na vnitrostátní úrovni až do 18-ti let. Vystudoval Goffstownskou střední školu a poté Brown University, kde získal titul v oboru počítačových věd s vyznamenáním z tvůrčího psaní.

Nemohl nadále ignorovat výzvy Hollywoodu, a proto se v roce 2004 přestěhoval do Los Angeles. Zde napsal, režíroval a produkoval nezávislý televizní pilot s názvem THE GOOD GUYS. Tento počin ho dostal do agentury Williama Morrise. V červenci 2006 založil Effinfunny.com, což sloužilo k výpravě, produkci a propagaci "stand up" komiků. V dubnu 2007 pozoroval v podnapilém stavu jak jeho spolubydlící předvádí původní verzi hry Zelda. Díky tomu napsal parodující skeč této hry. Po několika vylepšeních stvořil THE LEGEND OF NEIL. První epizoda vysílaná na Youtube měla přes čtvrt milionu návštěv. Sandeep se poté spojil s Comedy Central a Atom.com a společně vytvořili pět epizod, které byly postupně uvolňovány na LegendOfNeil.com.

V poslední době se objevil s sitcomu COMMUNITY, SQUATTERS (TV Show), web seriálech TIKI BAR TV a THE GUILD. Právě v posledním zmiňovaném web seriálu hraje společně se hvězdou a tvůrkyní show Felicii Day.


23.7.1980
Goffstown, New Hampshire, USA
Sandeep Parikh csfd

Gorgeous MoronsGlitch Techs – Krotitelé šotkůNová holkaThe Crazy OnesCalifornicationFan WarsSave the SupersThe GuildFresh HellSquatteřiZpátky do školyLegend of Neil, TheTemp Life, TheThe Guild: I'm the One That's CoolThe Guild: Do You Wanna Date My Avatar?Mixed SignalsBrief.That Moment WhenThe Real Housewives of HorrorBreaking BeldingFlog, TheThe Web.FilesMiss 2059


Aktualizace osobnostního profilu Sandeep Parikh: 5.12. 2023 10:02