Katrina Law 38 let


Katrina Law je americká herečka z New Jersey, USA. Jako mladá dívka reprezentovala New Jersey v Miss Teen USA (soutěž 15 až 19letých dívek USA). Katrin založila skupinu Soundboard Fiction, v které je hlavní zpěvačkou.

Účinkovala v seriálech jako TŘETÍ HLÍDKA, DENÍK ZASLOUŽÍLÉ MATKY nebo CHUCK, kde hrála pouze epizodní role. Její nejvýznamnější rolí je doposud, role Miri v seriálu SPARTAKUS: KREV A PÍSEK.

Katrin nyní žije v Los Angeles se svou velkou bílou kočkou Spencrem. Má mnoho aktivit, jako je surfování nebo snowboarding na horách. Mezi další aktivy patří potápění, turistika a horolezectví v jižní Kalifornii. Zdá se, že nakonec nalezla město, které udrží krok s její osobností.


30.9.1985
West New York, New Jersey, USA
Katrina Law csfd

Christmas with the DarlingsZeroesDarkness Rising12 Gifts of ChristmasApparitionCheckmateDeath ValleyMafiosaSnow BrideSotto ProtezioneGrind, TheKnuckle DraggersStilettoAll InChoker44 minut: Přestřelka v severním HollywooduEmmetův cílŠťastná číslaNámořní vyšetřovací službaNámořní vyšetřovací služba: HawaiArrowHavaj 5-0Magnum P.I.PřísahaSacred LiesTraining Day


Aktualizace osobnostního profilu Katrina Law: 2.11. 2023 17:14