Kelly Preston (1962 - 2020)


Kelly se narodila 13. října 1962 na Havaji, konkrétně ve městě Honolulu. Po rozvodu rodičů žila s otcem. Často se stěhovali, takže nějakou dobu strávili v Iráku nebo Austrálii. Když žila v Austrálii, zaujala modelingového fotografa, který ji později pomáhal, aby se uchytila jako modelka. Po návratu do Států si modelingem přivydělávala na studia dramatického umění na University of Southern California (USC) a později i na University of California (UCLA).

5. září 1991 Kelly provdala za amerického herce Johna Travoltu (spolu si zahráli ve scif propadáku BOJIŠTĚ ZEMĚ). Jejím prvním manželem byl poměrně neznámý herec Kevin Gage. Také chodila s Georgem Clooneym a byla zasnoubená s Charliem Sheenem. Vyznává scientologii a původně mohla hrát ve filmu MODRÁ LAGUNA. Nedávno ji a jejího manžeka postihla tragédie, když na rodinné dovolené zemřel jejich šestnáctiletý syn Jett Travolta.

Od doby kdy se Kelly provdala za Johna, ji veřejnost zná spíš jako "manželku Johna Travolty". Kelly nicméně s herectvím nepřestala, a tak ji nadále můžeme vídat v sice poněkud neznámých, ale o to více kvalitních snímcích jako například SAMÁ CHVÁLA, ROZSUDEK SMRTI, RETURN TO SENDER. V současné době natáčí film THE LAST SONG.


13.10.1962
Honolulu, Hawaii, USA
12.7.2020
Houston, Texas, USA
Kelly Preston csfd

Off the RailsGottiBez soucituCasino JackPoslední píseňStarý pákyDesátý kruhRozsudek smrtiZbořené mostyŠkola superhrdinůReturn to SenderSamá chválaCo ta holka chceKocourLetuška 1. třídyTáta a ti druzíBar HoppingBojiště Země: Sága roku 3000Hra snůJack FrostSvatý mužVítejte v HollywooduNení co ztratitPropadlí lásceJerry MaguireKrvavá romanceObčanka RuthOd soumraku do úsvituAž si vydechnuMrs. MunckNevinná ležOsudový zvratČejenský bojovníkThe American ClockJenom TyDokonalá nevěstaÚtěkThe ExpertsDvojčataKouzelniceTygří pohádkaAmazonky na MěsíciLáska v sázceBer 52Vesmírný táborDarebákTajná ctitelkaChristineDeset minut do půlnociFor Love and HonorLone StarOcelová smrtKriminálka: Oddělení kybernetikyMédium


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Preston: 15.11. 2023 13:06