Vladimir Jaglyč 41 let


Rodilý Moskvan s kořeny z Kubáně na severním Kavkazu, nechtěl být od mala hercem, jeho vysněným povoláním byla kariéra pilota. Přesto začal studovat Divadelní institut Borise Šukina pod vedení pedagoga Jevgenije Knjazeva. V roce 2004 byl zařazen mezi deset nejnadějnějších absolventů moskevských divadelních institutů.

K rolím souvisejících s druhou světovou válkou neboli velkou vlasteneckou válkou se vrátil v dílech SMERŠ: SMRT ŠPIONŮM (2007) a MY IZ BUDUŠČEGO český ZPÁTKY NA FRONTĚ (2008). Své herecké kvality mu umožnila předvést postava skinheada Lebky z MY IZ BUDUŠČEGO, který se spolu se svými druhy – vykradači hrobů ocitne při nechtěné cestě časem v okopech Rudé armády. Film si získal oblibu nejen ruských diváků. Vladimír Jaglyč se objevil i v druhém díle MY IZ BUDUŠČEGO 2 (2010), opět v roli Lebky, tentokrát již napraveného Olega. Pokračovaní již nemělo tak pozitivní ohlas a u části diváků především na Ukrajině vyvolalo protesty. S druhou světovou válkou je spojená ještě role příslušníka letectva Michala Lomakina v romantické komedii PĚT NEVĚST(2011).

V roce 2013 se objevil rusko-americké koprodukční komedii s gangsterským zabarvením BILET NA VEGAS, kde si mimo jiné zahrál po boku slavného Dannyho Treja. Jeden z jeho posledních filmu je remake amerického WARRIORS (2011) -VOIN (2015), kde ztvárnil zápasníka Vjačeslava Rodina.

Osobní život Vladimíra Vladimírovíče Jaglyče je stejně pestrý jako komplikovaný. V roce 2005 si vzal pozdější hereckou kolegyni Světlanu Chodčenkovovu. Jejich manželství skončilo rozvodem roku 2010. Během krasobruslařské show „Ice Age 4" v roce 2013 vytvořil na ledě pár s olympijskou bronzovou medailistou Oksanou Domninou, který tuto show vyhrál. Jejich soutěžní vztah přerostl ve vztah intimní, který skončil návratem krasobruslařky k jejímu původnímu partnerovi Romanu Kostomarovi. Nasledoval krátký románek s ruskou herečkou Annou Starsenbaum. V současnosti je jeho partnerkou Antonie Papernaja, herečka z umělecké rodiny, ukrajinského původu.


14.1.1983
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Vladimir Jaglyč csfd

Strannyy domPriplyli!Gudbaj, Amerika!Stendap pod prikrytijemZolotoje kolcoDikaja LigaHolky jsou jinéOdin vdochVěščij Oleg. RjurikBez meňaMédiumNoční směnaDolžokO lásce - pouze pro dospěléNouzový letVoinBilet na VegasRoman s kokainomSem majskich dnějPět nevěstMy iz buduščego 2Na oščupZpátky na frontěSMERŠ: Smrt špiónůmBezejmenná kótaAntikiller 2: AntiterrorJekatěrina. FavorityOtkrytyj brakUchožu krasivoMUR-MURJekatěrina. SamozvancyKoll-centrMoloďožkaJekatěrina. VzljotKomanda BČastica vselennojSaša dobryj, Saša zlojIděalnaja žertvaNěslučajnaja vstrečaSemejnyj bizněs 2Prosti meňa, mamaSemejnyj bizněsMoja bolšaja semjaPod prikrytijemPoceluj SokrataTolko tyNěbo v ogněDve storony odnoj AnnyLjubov - Ně to, čto kažetsjaPravila ugonaPrincessa i niščenkaMoja PrečistěnkaSoldaty 10


Aktualizace osobnostního profilu Vladimir Jaglyč: 11.11. 2023 06:10