Caylee Cowan 26 let


Caylee Cowan, celým jménem Catherine Caylee Cowan (s interesantními iniciály CCC), je relativně novou mladou tváří Hollywoodu, jež se narodila v březnu roku 1998 v největším městě Kalifornie – Los Angeles. Tato hnědooká blondýnka zdědila po rodičích židovské, ruské, německé a španělské kořeny, má 2 vlastní a 2 nevlastní sourozence. Navštěvovala střední školu ve Phoenixu, ze které ovšem promovala o rok dříve, načež studovala na Arizonské herecké akademii, ve snaze prosadit se hereckou kariérou.

V osmnácti letech upíná svou pozornost zpět k losangeleskému Hollywoodu a v roce 2018 získává hlavní roli v romantickém dramatu Sunrise in Heaven. Rok po vydání se film dočkal pokračování Forever Love, opět s Caylee v titulní roli. Na svém kontě má i snímky s hororovou tématikou – Incision a hlavně pro české a slovenské diváky známější Willy's Wonderland, kde si zahrála po boku světoznámého Nicolase Cage.


19.3.1998
Los Angeles, California, USA
Caylee Cowan csfd

The InstigatorsHoliday TwistNesmrtelníStay OutSázka na zlatoFrank and PenelopeGeoWillyho kouzelný světYear of the DetectivesIncisionSunrise in HeavenSmrtonosná zbraňPretty FaceDead Talk Live


Aktualizace osobnostního profilu Caylee Cowan: 11.4. 2024 16:57