Hal Sparks 54 let


Narozen 25. září 1969 jako Hal Sparks Harry Magee III se dostal do povědomí fanoušků především díky seriálu QUEER AS FOLK, kde ztvárnil jednu ze stěžejních postav Michaela Novotnyho. Po úspěšném pětiletém seriálu se dostavily menší role jako Zoltan, vůdce sekty ve filmu HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?. Menší roli měl také ve filmu SPIDER MAN 2. V televizi debutoval ve filmu FROG. V rozhlase začínal jako host Stephanie Miller, později ale získal vlastní pořad Chicago Progressive Talk Radio, které můžete najít na internetových stránkách Ustream. Také hostoval v seriálech jako jsou FRAISER, CSI, ONE ON ONE a DR.QUINN.

Je velmi aktivní, procestoval velký kus světa, byl v Číně, Japonsku, Francii, Anglii, Mexiku, Monaku, Thajsku a samozřejmě i v Kanadě (kde se natáčel Queer as folk). Mluví mandarinskou čínštinou a studuje Kung-fu. V bojových umění už má několik černých pásků. Umí hrát na šest hudebních nástrojů (basa, banjo, kytara, klavír, mandolína a saxofon) a má také metalovou kapelu Zero 1 s vlastním debutovým albem. Je mylně označován za vegana (kvůli svým otevřeným názorům na maso a mléčné výrobky) ale ve skutečnosti je pescatarian, což je forma zdravého životního stylu. Také nepije a nikdy nepil alkohol.

Účastnil se taky několika charitativních akcí pro organizace jako jsou AIDS Walk, Farm Sanctuary, the Lilli Claire Foundation, Imagine a Cure a the Marijuana Policy Project. Zúčastnil se i realitních soutěží Habitat for Humanity a Celebracadabra.


25.9.1969
Cincinnati, Ohio, USA
Hal Sparks csfd

Bachelor LionsThe A-ListHal Sparks: CharmageddonExtraktThe House That Jack BuiltMrtvý vesmírLightning BugSpider-Man 2Velké dítě Dickie RobertsBleacher BumsDr. Dolittle 2Hele vole, kde mám káru?Ztracený a nalezenýInvaderSigns and WondersChopper Chicks in ZombietownFrogMilo a Murphyho zákonLaboratorní krysyLaboratorní krysy: Elitní jednotkaZase máme plný důmTak & the Power of JujuLas Vegas: KasinoRobot ChickenKriminálka Las VegasQueer as FolkFrasier


Aktualizace osobnostního profilu Hal Sparks: 2.11. 2023 06:25