Linda Gray 83 let


Herečka, režisérka a producentka Linda Ann Gray se narodila 12. září 1940 v kalifornské Santa Monice, USA. Se svým otcem hodinářem vyrůstala v Culver City, Kalifornia, kde navštěvovala Notre Dame Academy. V 60. letech se živila jako modelka a k filmovému světu se přiblížila teprve na prahu třicítky, a to zcela atypicky, její štíhlé nohy ozdobily reklamní plakát k slavnému filmu Absolvent (1967).

Linda byla vdaná za Eda Thrashera dlouhých 21 let, nyní jsou rozvedeni. Dnes už 70. letá bruneta je stále velmi atraktivní ženou, vychovala dceru Kehly a syna Jeffa a raduje se z několika vnoučat. Nezahálí ani profesně, vlastní úspěšnou produkční společnost a podílí se na projektu divadelního čtení „Bette Davis Speaks“. V rámci charity propaguje jako vyslankyně dobré vůle OSN v Nikaragui a Indii dokument o zdraví žen a dětí. Momentálně bydlí v Los Angeles.


12.9.1940
Santa Monica, California, USA
Linda Gray csfd

PrescienceŠkolka pro senioryDokonalé protikladyLuna EscondidaTo petagma tou kyknouMery v očekáváníDallas: Válka EwingůStar of JaipurPrázdná kolébkaDallas: J. R. se vracíOsudné setkáníSurové hryTo My Daughter with LoveBonanza: NávratProč moje dcera?Highway HeartbreakerOscarThe EntertainersKenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend ContinuesPinocchio a vládce nociNot in Front of the ChildrenThe Body Human: The Loving Process - MenThe Body Human: The Loving Process - WomenDivocí a svobodníHaywireThe Two Worlds of Jennie LoganGrass Is Always Greener Over the Septic Tank, TheMurder in Peyton PlaceDogsThe Big Rip-OffŠťastná rukaPalm Springs WeekendHand of GodTo je tvoje máma?Dallas90210: Nová generacePepper DennisModelky s.r.o.Melrose Place


Aktualizace osobnostního profilu Linda Gray: 30.10. 2023 12:11