Michele Morrow 46 let


Michele Morrow se narodila v Spokane ve Washingtonu, a vyrostla v King Arthur Drive ve čtvrti zvané Camelot. Dítě 80. let, které vyrůstalo jako divoška se silnou nákloností k sci-fi, fantasy a dobrodružství. Když nehrála videohry na své milované Nintendo, tak začínala vytvářet a provozovat prázdninové hry se svými sestrami a kamarády. Po absolvování střední školy Mead, strávila jeden rok na Western Washington University, než přestoupila na University of Washington v Seattlu, kde získala bakalářský titul v dramatu a komunikaci.

V současné době, Michele připravuje televizní pořad pro Foam Weapon League s Brownstone Entertainment, kterou spoluvytvářela a přivedla k životu v roce 2010, a kde je spisovatelem, producentem a představitelem. Kombinace stylů WWE, Klubu rváčů a LARP, "Bojovníci" bojující v týmech v dobových kostýmech s pěnovými zbraněmi a falešnou krví, získal řadu nadšeneckých recenzí z LA Weekly, LAist a Thrillist.

Michele je stálým a vášnivým hráčem hry World of Warcraft. V poslední době byla jmenována na jednu z "Top 10 Nejžhavějších holek hrající World of Warcraft". Je dost možné, že si Michele zahraje v nadcházejícím filmu Warcraft, ve kterém by měla obsadit roli Lady Sylvanas.


19.3.1978
Spokane, Washington, USA
Michele Morrow csfd

Ashley's AshesBledManiakSlight of LifeThe SeerAdventures of Big Handsome Guy and His Little Friend, TheSlaughterhouse of the Rising SunPurgatory HouseGood GameAliasMladí a neklidníNSP - 6969The Adventures of Big Handsome Guy and His Little FriendThe 3rd Annual Geekie Awards


Aktualizace osobnostního profilu Michele Morrow: 20.4. 2024 15:03