Dyan Cannon 87 let


Narodila se 4. ledna 1937 v přístavním městě Tacoma ve státě Washington v židovské rodině jako Samile Diane Friesen. Pseudonym jí vymyslel producent Jerry Wald. Její otec Ben se živil jako pojišťovací agent, matka Claire byla v domácnosti. Dyan začala studovat antropologii na University of Washington, po dvou letech ale odešla do Los Angeles. Začala živit jako modelka a po herecké průpravě u Sanforda Meisnera začaly přicházet i první filmové role. Debutovala roku 1960 malou rolí v kriminálním dramatu THE RISE AND FALL OF LEGS DIAMOND. Ve stejném roce se také objevila v několika televizních seriálech.

V posledních dvaceti letech se Dyan Cannon objevuje převážně v televizní tvorbě. Čeští diváci ji mohli zaznamenat např. v seriálu ALLY MCBEALOVÁ.


4.1.1937
Tacoma, Washington, USA
Dyan Cannon csfd

Hope's LegacyWomen Without MenPůlnoční polibekKlub osamělých v Boynton BeachKlokan JackMoje matka je špion!Black JaqHarlequin 9 - Zlaté děvčeKiss of a StrangerVzácný genAllie & MeBeverly Hills Family RobinsonOsm hlav v cestovní tašceTa zatracená kočkaTanec na vlnáchThe Rockford Files: If the Frame Fits...Perry Mason: Případ žárlivého vtipálkaDobrodružství létající okurkyNepravdivý příběhVánoce v ConnecticutuKriminálniceThe End of InnocenceCaddyshack IIManželské etudyRock 'n' Roll MomArthur the KingJenny's WarMalibuAutor! Autor!Having It AllSmrtící pastBláznivá cestaZnovu na cestěLady of the HouseNebe může počkatPomsta Růžového panteraChild Under a LeafThe Virginia Hill StoryKonec SheilyShamusAndersonovy nahrávkyDoctors' WivesKořistSuch Good FriendsThe Love MachineBob a Carol a Ted a AliceThe Rise and Fall of Legs DiamondThis Rebel BreedAlly McBealováThree SistersAdvokáti


Aktualizace osobnostního profilu Dyan Cannon: 30.10. 2023 16:58