Greg Germann 66 let


Gregory Andrew Germann je asi nejlépe známý z role právníka a svůdníka Richarda Fishe ze seriálu ALLY MCBEAL. Greg se narodil ve městě Houston v Texase Edwardu a Marleene Germannovým. Začínal jako Broadwayský herec, protože jeho otec také působil v divadle, vystudoval University of Northern Colorado a na prknech si zahrál a spřátelil se s Holly Hunter.

Kromě komedií si ho můžeme pamatovat z druhého dílu hororu o vraždící panence Chucky CHILD'S PLAY 2, z akčního dramatu CLEAR AND PRESENT DANGER (Jasné nebezpečí s Harrisonem Fordem), v drama JESUS' SON, nebo v thrilleru QUARANTINE. Greg namluvil i postavičku agenta v novém animovaném filmu studia Disney, BOLT.

Greg Germann má zkušenosti i s režií, kromě pár dílů ALLY MCBEAL režíroval i krátký film PETE'S GARDEN, ke kterému napsal scénář a zahrál si v něm, film byl předveden i na festivalu Sundance. Napsal i jednu divadelní hru s názvem THE OBSERVATORY. Greg Germann má s manželkou Christine Mourad syna Asu.


26.2.1958
Houston, Texas, USA
Greg Germann csfd

57 SecondsFoster BoyKevin Hart's Guide to Black HistoryBilly BoyRedlinersNa dlažběSprávná partaQuittersZocelovací kúraAtlas Shrugged: Part IIIHRKdo si vezme Barryho?Malí uličníci: Záchranná miseI'm Not Dead YetProfesor v ringuAnswers to NothingFly AwaySkupinový sexThe Santa IncidentVlastní cestouSpectacular!Bolt - pes pro každý případKaranténaVánoční přáníKill Your DarlingsRicky Bobby: Nejrychlejší jezdecZbožňuju prachy!Heart of the BeholderKdo si hraje, nezlobíPlácek 2Rodina podle plánuSelf MedicatedSpecial EdŠílená láskaHair ShowK. O.Listopadová romanceZpátky na zemThe Last ProducerJesus' SonAssault at West Point: The Court-Martial of Johnson WhittakerFiktivní zločinyI.Q.Jasné nebezpečíA tak jsem si vzal řezniciNakažlivý žárThe Night We Never MetYesterday TodayBig and MeanJednou dokolaDětská hra 2Equal JusticeKrálovna krásyWhoopee Boys, TheStreetwalkin'ChirurgovéCesta svatojánských mušek


Aktualizace osobnostního profilu Greg Germann: 30.10. 2023 15:57