James Le Gros 61 let


James LeGros se narodil v Minneapolis, matce učitelce a otci realitnímu makléři. Vyrůstal v Redlands v Kalifornii, navštěvoval hereckou konzervatoř Proffesional Conservatory at South Coast Repertory v Costa Mesa v Kalifornii a také University of California, Irvine.

Ztvárnil doktora Dana Harrise v lékařském seriálu MERCY /2009-2010/. Hlavní postavu Petera Graye ztvárnil v thrilleru BITTER FEAST /2010/, za který byl v roce 2011 nominován na cenu Chainsaw Award pro nejlepšího herce v hlavní roli. V roce 2007 byl nominován spolu s dalšími čtyřmi členy hereckého štábu na cenu Gotham Awards pro nejlepší herecký ansámbl. Také účinkoval jako guest star v seriálu z nemocničního prostředí ER /1994-2009/, do kterého mu pomohla jeho herecká přítelkyně Maura Tirney, která v seriálu hrála roli sestry Abigail "Abby/ Lockhart. Tito dva spolu hráli v nízkorozpočtovém filmu SCOTLAND, PA – moderní verzi Shakespearova Macbetha, plného nostalgie 70.let.

V 80. a 90. Letech byl oblíbeným hercem u režisérů nezávislých filmů. Je ženatý s Kristinou Loggia, se kterou má dvě děti a je tudíž zeťem herce Roberta Loggia. Jeho koníčkem je sbírání špatného psaní jeho příjmení a pokud nenatáčí filmy, tráví čas se svou rodinou v Los Angeles, New Yorku nebo Jackson Hole ve Wyomingu.


27.4.1962
Minneapolis, Minnesota, USA
James Le Gros csfd

Good OneBlackoutEarthlingsShowing UpFoxholeMedicine MenPhoenix, OregonBuck RunHolky soběNostalgieWildlingDating My MotherJisté ženyStray BulletsThe People GardenBod zlomuBig MuddyThe Young KieslowskiNoc přicházíPtačí průvodce pro všechnoThe BetweenMáme rádi velrybySežer si toSkateland1%Welcome to AcademiaSherman's WayVisioneersÚhel pohleduZodiacThe Last WinterNevěřte mužůmSexuální životChyťte tu holkuNovemberParadiseRovnou do pekelThe Street LawyerDamaged CareMachr - zpověď univerzitního bookmakeraAmerický MacbethKrásní & úžasníSvětoběžníkDrop Back TenIf You Only KnewNa nepřátelské půděHraniční čáraJumpJak se neztratit v L.A.Nepřítel státuPsychoStopařThere's No Fish Food in HeavenČerný čtvrtekOtisky prstůProntoInfinityMarshallův zákonOchránceOkamžik výbuchu


Aktualizace osobnostního profilu James Le Gros: 31.3. 2024 14:57