Ally Walker 62 let


Celým jménem Allene Damian Walker se narodila ve městě Tullahoma ve státě Tennessee, ale vyrůstala v Santa Fé v Novém Mexiku. Její matka Marcy byla právničkou, otec Martinez byl vědcem. Ally se zpočátku rozhodla jít v otcových šlépějích a získala magisterský titul v biologii a chemii na kalifornské univerzitě v Santa Cruz. Poté, co strávila jeden semestr na Richmond College of the Arts v Londýně, začala se Ally zajímat o divadlo.

Během 90. let se objevila ve velkém množství televizních a filmových rolí, ale asi nejznámější je její role namyšlené Ashley, přítelkyně a snoubenky Petera Gallaghera, v romantické komedii ZATÍMCO JSI SPAL z roku 1995. Výrazná herecká příležitost se Ally naskytla hned o rok později v seriálu PŘÍPAD PRO SAM, ve kterém opět spolupracovala s policisty, ale tentokrát jako forenzní psycholožka Samantha „Sam“ Watersová. Po roce 2000 jsme ji mohli vidět například jako Katii v seriálu ŘEKNI, ŽE MĚ MILUJEŠ. V červnu roku 1995 se provdala za Johna Landgrafa, se kterým žije doposud a mají spolu už tři děti.


25.8.1961
Tullahoma, Tennessee, USA
Ally Walker csfd

When We Kill the CreatorsApril RainAngel's PerchMischief NightNádherný světDům na prodejMy Wonderful LifeHappy TexasPokud věříšVítejte v HollywooduBrittle GloryKazaamPostel plná růžíJust LookingSteal Big, Steal LittleZatímco jsi spalZemřít pro někohoČas pravdyZlatý poklad Herodese VelikéhoMládíThe Witches of EastwickUniverzální vojákEye of the StormPerry Mason: Případ smrtící módySwimsuitTrue BlueAloha SummerGhostedOkupovaná kolonieDrsný šerifTaxi BrooklynThe ProtectorZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Ally Walker: 10.11. 2023 22:54