Julia Nickson 65 let


Celým jménem Julia Nickson-Soul se narodila 9. září 1958 v Singapuru. Má britské kořeny ze strany otce a čínské ze strany matky. Absolvovala University of Hawaii a v letech 1987 až 1993 byla provdána za amerického herce Davida Soula s nímž má jedinou dceru jménem China Soul, což je známá zpěvačka a textařka.

Ovšem ani po tomto úspěchu nezanevřela Julia na divadlo a seriály. V epizodních rolích ji můžeme vídat dodnes. Je rovněž podpůrkyní nezávislé filmové tvorby a tvorby začínajících filmařů. Příkladem za všechny budiž kanadský snímek ETHAN MAO z roku 2008, kde ztvárnila roli macechy.

Julia se od roku 1996 věnuje scientologii, stala se dokonce členkou Scientologické církve a podporuje mnoho dobročinných organizací.


11.9.1958
Singapur
Julia Nickson csfd

The ModelizerBeyond the GameThe UnbiddenOne Kine DayGenghis Khan: The Story of a LifetimeDim Sum FuneralFamily ManHalf-LifeLost Warrior: Left BehindMladý pilotEthan MaoLife Tastes GoodDevil in the FleshBílý tygrDvojitý drakAmityville: Image zlaBei meiMistr kickboxuK2SilverfoxChina Cry: A True StoryGirl Who Came Between Them, TheCesta kolem světa za 80 dníMan Against the Mob: The Chinatown MurdersChiari di lunaGlitch!Harry's Hong KongTian guan ci fuRambo IIJak přežít rozvodRex Is Not Your LawyerCastle na zabitíPower Rangers Wild ForceLove BytesStrážkyně zákonaJAGHorká stopa L.A.Thornberryovi na cestáchDetektiv Nash BridgesStrážce mořeMarshalNemocnice Chicago HopeStíny nad WaikikiBabylon 5Star Trek: Hluboký vesmír devětKung Fu: Legenda pokračujeWalker, Texas Ranger


Aktualizace osobnostního profilu Julia Nickson: 19.2. 2024 07:46