Vicky McClure 40 let


Vicky McClure celým jménem Vicky Lee McClure je mladá anglická herečka, která je známá hlavně pro spolupráci s Shanem Meadowsem, který režíroval "triologii" This is England.

Poprvé s objevila v celkem úspěšném filmu Shana Meadowse: A Room for Romeo Brass. Potom se objevila v pár malých rolích a hned vzápětí dostala od Shana další roli a to roli skinhead-girl jménem Lol v This is England. Film byl velice úspěšný a Lol i Vicky se staly velice oblíbenými. V roce 2008 Vicky dostala nabídku zahrát si ve filmu Filth and Wisdom (Špína a moudrost), který byl režírovaný samotnou Madonnou. Vicky si zde zahrála po boku Eugena Hutze (občasného herce a hlavně zpěváka a kytaristy kapely Gogol Bordello).

Mimo jiné si Vicky hrála ve videoklipu od skupiny Plan B "She said" a také natočila řadu propagačních videí pro kosmetickou značku Illamasqua. v roce 2010 příběh hrdinů This is England pokračoval a postava, kterou hrála Vicky se dostala do středu pozornosti což dalo Vicky plně vyniknout, což se vyplatilo protože rok poté obdržela BAFTA a RTS ocenění, což jsou jedny z nejváženějších cen v Anglii.

Vicky McClure je velice osobitá mladá herečka o které si mnozí myslí že její velká role teprve přijde.


8.5.1983
Wollaton, Nottingham, England, Velká Británie
Vicky McClure csfd

Alan Carr's Christmas CrackerMother's DayConvenienceCrazy JoeSvengaliŠpína a moudrostTaková je AnglieTough LoveA Room for Romeo BrassAlex RiderTrigger PointBez vinyLine of DutyCharity Shop SueI AmAction TeamThe ReplacementThe Secret AgentThis Is England '90


Aktualizace osobnostního profilu Vicky McClure: 30.10. 2023 16:33