Marg Helgenberger 65 let


Mary Margaret Helgenberger se narodila 16. listopadu 1958 jako dcera otce Hugha a matky Kay Helgenbergrových ve Freemontu v Nebrasce USA.

Její očekávaná první herecká role přichází až roku 1984, kdy přijímá roli v televizním seriálu RYANS HOPE, kde se také setkává se svým přítelem Alanem za kterého se roku 1989 vdává a s nímž žije doposud. Účinkuje také v dalších seriálech jako SHELL GAME, CHINA BEACH a později POHOTOVOST s Georgem Clooneym.

Na svou první filmovou roli čeká do roku 1989. Přijímá ji ve fantasy dramatu NAVŽDY, režírovaném Stevenem Spielbergem o odvážném i když trochu podivínském hasiči, který až přiliš riskuje svůj život při hašení požárů.

Marg hraje v dalších filmech nicméně jde spíše o nízko rozpočtové TV filmy jako třeba BLIND VENGEANCE, OČIMA VRAHA či CESTA KOVBOJŮ.


16.11.1958
Fremont, Nebraska, USA
Marg Helgenberger csfd

Psí poslání 2Skoro přáteléCSI: ImmortalityColumbus DayMr. BrooksV dobré společnostiDokonalá vražda, dokonalé městoErin BrockovichPříslib smrtiVraždy s úsměvemGiving Up the GhostMutant 2Válka v ZálivuMá poslední sebevraždaTajný agent Jack T.Vražda v přímém přenosuZlaté pobřežíHlavolamMí drazí AmeričanéHořlavinaJust LookingMizerovéMutantCesta kovbojůOstrovyRudý orelSlepá pomstaWhere Are My Children?Když láska zabíjíMonstrumVzdálení příbuzníOčima vrahaSrdce v plamenechPokřivená srdceSny o smrtiSlepá pomstaAfter MidnightNavždyChina BeachKriminálka VegasAll Rise


Aktualizace osobnostního profilu Marg Helgenberger: 30.10. 2023 23:51