Troian Bellisario 38 let


Troian Avery Bellisario se narodila 28. října 1985 v Los Angeles. Její otec Donald Bellisario je známý televizní producent a její matka Deborah Pratt je herečka. Troian má šest sourozenců. Měří 170 cm. Jejím partnerem je herec Patrick. J. Adams.

Následovala role Jani v krátkometrážním filmu o milostném vzplanutí mezi dvěma kamarádkami UNSPOKEN (2006), ve kterém si zahrála i se svou matkou Deborah. Mohli jsme ji také vidět v dalších krátkometrážních filmech (ARCHER HOUSE a INTERSECT), kde ztvárnila jedny z hlavních rolí.

V současnosti se Troian pravidelně objevuje jako Spencer Hastingsová, jedna z hlavních postav seriálu PRETTY LITTLE LIARS, který vysílá americká stanice ABC Family.

Nejnovějším filmem, ve kterém můžeme Troian spatřit, je drama CONSENT z roku 2010. Na Visionfest 2010 získala Troian ocenění za nejlepší hlavní ženskou roli.


28.10.1985
okres Los Angeles, California, USA
Troian Bellisario csfd

Chuck Hank and the San Diego TwinsDoulaKde se touláš, BernadettoClaraPoutoSister CitiesMartyrsC.O.G.Pleased to Meet YouConsentPeep WorldTáta z billboarduPoslední pomazáníPlán BBite Size HalloweenStumptownProlhané kráskyKravaťáciHey Tucker!LaurenNámořní vyšetřovací službaPrvní pondělí


Aktualizace osobnostního profilu Troian Bellisario: 2.11. 2023 02:07