Sela Ward 67 let


Celým jménem Sela Anne Ward se narodila v městě Meridian v americkém státě Mississippi. Její matka se jmenuje Annie Kate, otec Granbery je elektroinženýr. Sela je nejstarší ze čtyř dětí, její mladší sourozenci se jmenují Jenna, Berry a Brock. Jméno Sela je hebrejského původu a znamená skála nebo také útes. V roce 1977 Sela ukončila studium umění a propagace na universitě v Alabamě, kde získala bakalářský titul. Po ukončení studia se Sela přestěhovala do New Yorku, aby pracovala v reklamní agentuře. Navzdory poměrně malé postavě – 170 cm - začala Sela kariéru jako modelka u Wilhelmina Agency. Poprvé se objevila v reklamě na Pepsi a Maynelline. Poté, co se objevila v asi 20 reklamách, přesídlila do Los Angeles, kde v roce 1983 získala svou první televizní roli v seriálu z prostředí vojenské základny EMERALD POINT N.A.S. Tři roky pak chodila se svým hereckým kolegou z tohoto seriálu Richardem Deanem Andersonem – jejich vztah trval déle než onen seriál.

Během natáčení seriálu SISTERS se seznámila s hercem Howardem Shermanem, za kterého se v květnu roku 1992 provdala. S Howardem žije Sela dodnes a mají spolu dvě děti: syna Austina (narozen 1994) a dceru Annabellu (narozenou 1998).


11.7.1956
Meridian, Mississippi, USA
Sela Ward csfd

Den nezávislosti: Nový útokZmizeláOtčímZáchranářiDen potéHříšný tanec 2NepříčetnostŠerifJdi za svou hvězdouNevěsta na útěkuÚtesKlub 54Příběhy odvahy: Dvě ženyMí drazí AmeričanéAlmost Golden: The Jessica Savitch StoryPravidla zabíjeníUprchlíkDouble JeopardyDítě ďábla, dítě božíDuhová cestaDružičkySářina noční můraCameo by NightJsem tu zasMoje spravedlnostThe King of LoveVůbec nic společnéhoEsos locos cuatrerosPosedlý krásouF.B.I.WestworldExprezident GravesKriminálka New YorkDr. House


Aktualizace osobnostního profilu Sela Ward: 31.10. 2023 17:56