Ayla Kell 33 let


Celým jménem Ayla Marie Kell je americká herečka, která se narodila 7. října 1990. Už ve svých čtyřech letech debutovala v Madama Butterfly Los Angeles Opera. Následně se začala objevovat v reklamách, namátkou to bylo například pro Disney, Mattel, Sony nebo Pringles.

Ayla studovala balet a tančila s American Ballet Theatre v divadle Kodak v Hollywoodu. Hrála Grétu v Louskáčkovi. Absolvovala 15 let na Royal Academy of Dance přípravou baletu a v Los Angeleské baletní akademii a byla dokonce až ve finále Youth America Grand Prix v New Yorku. Vystupovala jako tanečnice na mezinárodní Carousel Valentino v Tokiu.

Ačkoliv je tanec její životní láskou tak se rozhodla vrhnout se na hereckou kariéru. V roce 2009 získala hlavní roli v seriálu MAKE IT OR BREAK IT, který vysílá ABC. Hraje tady mladou a nadějnou gymnastku Payson Keeler.


7.10.1990
Los Angeles, California, USA
Ayla Kell csfd

Terror EyesVánoce, jak mají býtNever and AgainSableRosemontWalt Before MickeySmrtící hadohlavciMissing at 17Co se vlastně staloZpátky ve hřeKód OmegaGet to the Heart: The Barbara Mandrell StoryStrange OnesMelissa a JoeyMake It or Break ItDokonalý podrazKriminálka MiamiJust JordanTrávaBeze stopyMalcolm v nesnázích


Aktualizace osobnostního profilu Ayla Kell: 23.4. 2024 12:08