Victoria Jackson 64 let


Victoria je americká herečka, zpěvačka, komička a internetová bloggerka. Narodila se v Miami na Floridě. V mládí se věnovala gymnastice a byla velmi úspěšnou studentkou křesťanské školy. Studovala na třech univerzitách, na poslední z nich v Alabamě potkala Johnyho Crowforda, který jí dal prostor ve svém nočním klubu. Po nocích vystupovala s komediálními čísly, zatímco přes den se živila například jako písařka nebo prodavačka.

Victoria je kromě různých uměleckých aktivit také politickou aktivistkou. Je křesťansky založená a je známá pro své některé kritické poznámky ohledně potratů a gayů.


2.8.1959
Miami, Florida, USA
Victoria Jackson csfd

Best Years GoneBigfoot, UFOs and JesusLost HeartAltar EgosHeaven BoundSaving FaithAndy's RainbowThe MatchbreakerMarriage MaterialCampin' BuddiesBrother WhiteMarriage RetreatJourney, TheSoccer MomMidnight ClearMalá vada na kráseSklapni a polib měJumping for JoyNo More BathsThe Brave Little Toaster to the RescueBombaJak zachránit prezidentaWedding Bell BluesPerry Mason: Případ žárlivého vtipálkaNepravdivý příběhDon't Try This at Home!Miluji tě k smrtiJak se dělá televizeRodinný podnikSni svůj krátký senBláznivý výletNezávazný sex?Baby BoomSukničkářStoogemaniaHalf NelsonDouble ExposureMalibu Dan the Family ManKamen Rider: Dragon KnightRomeo!Ocean Ave.Sabrina - mladá čarodějniceStrip MallAkta XConrad BloomThe Weird Al ShowZmijeThe Naked TruthUnhappily Ever AfterDotek andělaDuckman: Private Dick/Family ManDiagnóza vraždaGarfield a přáteléV žáru nociHalf NelsonThe JeffersonsSNL: 25 Years of Music


Aktualizace osobnostního profilu Victoria Jackson: 31.10. 2023 05:03