Sergio Peris-Mencheta 49 let


Narodil se 7. května 1975 v Madridu ve Španělsku a jeho celé jméno je Sergio Peris-Mencheta Barrio. Mencheta studoval na Lycée Francais de Madrid, měl nadějně našlápnuto jako hráč ragby a původně chtěl v této kariéře pokračovat i po škole. Tento sport opustil ale poté, co byl obsazen do televizního seriálu Al salir de clase  mezi lety 1997 a 1999. V tomto seriálu hrál jednu z hlavních postav a tato role ho katapultovala ke slávě.

Od té doby, Mencheta obsadil mnoho hlavních rolí v různých zemích, například ve Francii, Belgii a ve Spojených státech, což mu zároveň umožnilo věnovat se i své další vášni - cestování a hudbě. Umí hrát na několik nástrojů, mezi nimiž je i fagot. Jeho přítelkyně je rovněž herečka Marta Solaz a v roce 2012 se jim narodilo první dítě.


7.4.1975
Madrid, Madrid, Španělsko
Sergio Peris-Mencheta csfd

Meg 2: PříkopXtremoClose to His ChestRambo: Poslední krevSám životLlueven vacasEstirpeLos comensalesHablarThe Evil That Men DoLa Mémoire dans la chairKapitán Trueno a Svatý grál18 comidasHnízdo neřestiResident Evil: AfterlifeVida en rojo, LaJeho veličenstvo MinorNedělní světloKrev BorgiůTy a jáColette, une femme libreLa piel de la tierraTajní agentiTiovivo c. 1950Arroz y tartanaMata Hari, la vraie histoireZtraceni v přístavuDama de Porto PimJaraMenos es másUmění umíratSněží!Sin límitesS.O.Z: Soldados o ZombiesKatedrála mořeLa verdad


Aktualizace osobnostního profilu Sergio Peris-Mencheta: 30.10. 2023 20:55