Steve Evets 64 let


Narodil se v Salfordu jako Steven Murphy. Po škole se dal k Obchodnímu námořnictvu, odkud byl po třech letech vykopnut, poté co v Japonsku opustil loď, aby oslavil své osmnáctiny v Bombajském bordelu. Před startem své herecké kariéry pracoval krátce jako dodavatel potrubí.

Věnoval se hlavně divadlu a dostával malé role v mnoha televizních seriálech. Živil se také jako muzikant, hrál ve skupinách THE FALL a DR. FREAK´s PADDED CELL. První významnější role ve filmu přišla až v roce 2008, kdy si zahrál po boku Roberta Carlylea, ve snímku Kennetha Glenaana SUMMER, smrtelně nemocného alkoholika na kolečkovém křesle. V roce 2009 následovala hlavní role Erica Bishopa ve filmu LOOKING FOR ERIC, kde si zahrál také bývalý fotbalista Eric Cantona. Za tuto roli byl Steve nominován na European Film Award, v kategorii nejlepší herec. V roce 2010 se objevil v menší roli v ROBINU HOODOVI Ridleyho Scotta a televizní diváky zaujal jeho Colin, v zatím 6-ti dílné sérii REV., kde si zahrál poněkud nekonvenčního přítele místního vikáře v podání Toma Hollandera.


10.3.1960
Salford, Lancashire, England, Velká Británie
Steve Evets csfd

VestigeA Very British ChristmasApostasyNorth v SouthSobecký obrIn Love with DickensSpike IslandThe FacilityBouřlivé výšinyPiráti z Karibiku: Na vlnách podivnaLabratsRobin HoodČerný chlapecA Boy Called DadHledá se EricSummerSee No Evil: The Moors MurdersGiftedBlood StrangersFlesh and BloodBrassicGentleman JackWhite GoldZločiny z vřesovišťGirlfriendsBancroftováBrokenOne of UsVraždy v MidsomeruSmrt v rájiTři mušketýřiRev.


Aktualizace osobnostního profilu Steve Evets: 10.3. 2024 17:38