Maria Bakalova 27 let


Bulharská herečka už v 6 letech začala chodit na zpěv a hrát na příčnou flétnu. Postupem času ji okouzlilo také herectví, které nejprve studovala spolu s hrou na svůj oblíbený hudební nástroj přímo v Burgasu a poté v hlavním městě Sofii.

Nevídanou popularitu Marii Bakalové přineslo pokračování satirické komedie o Boratovi z roku 2020. Za roli Tutar, patnáctileté dcery hlavního hrdiny, sklidila obrovské množství chvály a pozitivních reakcí od diváků i kritiky, přičemž někteří jí chtěli udělit přímo Oscara. Následně podepsala smlouvu s Creative Artists Agency sídlící v Los Angeles a přestěhovala se do Hollywoodu.

O osobním životě této mladé talentované herečky toho moc nevíme. Podle účtů na sociálních sítích ale zcela jistě miluje zvířata, s nimiž se často fotí. Sama má kočku a psa, který mám dokonce svůj vlastní účet na Instagramu.


4.6.1996
Burgas, Bulharsko
Maria Bakalova csfd

ElectraThe ApprenticeUnfrosted: The Pop-Tart StoryFairylandStrážci Galaxie: Volume 3Hádej, kdo je vrahStrážci Galaxie: Sváteční speciálThe HoneymoonV bubliněŽeny pláčouBoratův navázaný telefilmNež si pro mě přijdeOtecTransgresiaXIIaCreature CommandosGomoraBoratův amerikánský lokdaun & Borat vyvracíBorat: VHS kazeta materiálů Oscar 2021The Kelly Clarkson Show


Aktualizace osobnostního profilu Maria Bakalova: 25.4. 2024 21:47