Václav Noid Bárta 43 let


Václav Noid Bárta se narodil 27. října 1980 v Praze, Československo v rodině otce textaře, režiséra a matky zpěvačky. Od čtyř let se zajímal o hudbu, učil se hrát na zobcovou flétnu, klavír, klarinet. Později na kytaru, basu, bicí jako samouk. Od 17 let Vašek působil jako zpěvák ve skupině Dolores Clan, poté v Noidcrew, nyní má kapelu zvanou Noid.

Ve filmovém světě je znám pouze rolí spoluvězně Kajínka ve filmu Petra Jákla KAJÍNEK (2010). Chystá se k uvedení další film společnosti EasyFunFilms, kde Vašek vystoupí v roli vojáka Tomáše. Aktuálně je k vidění v muzikálech, momentálně v roli Piláta a Jidáše (Jesus Christ Superstar) nebo pořádá koncerty po republice se svojí kapelou. V povědomí široké veřejnosti je znám spíše svou „rolí“ manžela zpěvačky Lucie Bílé, která už bohužel skončila jejich rozchodem.


27.10.1980
Praha, Československo
Václav Noid Bárta csfd

Tajemství staré bambitky 2Dukátová skálaPepaKajínekZoo32 utajovaných stran_zpráva z peklaMoto cestou necestouEva Burešová: Malý princEva Burešová: Úsměv Mony LisyMarta Jandová a Václav Noid Bárta: Barvy zeměVáclav Noid Bárta - IkarosMarta Jandová & Václav Noid Bárta - Hope Never DiesCarmenKrejzoviV.I.P. vraždyTemný KrajAtentátSvatby v BenátkáchUlice13. komnataPocta Karlu HašleroviOndřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016Václav Noid BártaTajemství Lucie BíléČT Live - NightworkArakain XXV EdenLucie 007


Aktualizace osobnostního profilu Václav Noid Bárta: 26.4. 2024 05:15