Josh Hopkins 53 let


William Joshua Hopkins se narodil 12. září 1970 v Lexington, Kentucky. Je to syn bývalého kongresmana Larryho Hopkinse, jeho matka se jmenuje Carolyn. Chodil na univerzitu Sayre, kde hrál závodně basketbal. Během jednoho rozhovoru pro rádio prohlásil, že je fanouškem Kentucky Wildcats. V současné době má německého ovčáka, který se jmenuje Max. Kromě herecké kariéry je i amatérským hudebníkem.

V seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY se ukázal jako asistent státního návladního Jason Kite, což byl mimochodem milenec Kathryn Morris, která zde hraje hlavní roli Lily Rushové. V roce 2009 si zahrál dr. Noaha Barnese v PRIVATE PRACTICE, což je odnož známějších Chirurgů.

Poslední rolí, ve které se mu daří zviditelnit je postava Grayson Ellis v seriálu COUGAR TOWN.


12.9.1970
Lexington, Kentucky, USA
Josh Hopkins csfd

Crown VicMail Order MonsterHrdinové ohněCar DogsGet On Up - Příběh Jamese BrownaKelly & CalSázím na sex: Vítěz bere všeVánoce v ohrožení2nd ServeLady FriendsLebanon, PennsylvaniaLáska a nedůvěraKluci z kalendářePěkně hnusný lidiThe InsatiableDorothyOrganizace Alfa: Hádův faktorGlobal FrequencyNYPD 2069L.A. ConfidentialPekelná kuchyněDokonalá bouřeLáska a sexPiráti ze Silicon ValleyJak umlčet MaryG. I. JaneParallel SonsWalkerTemný případWhiskey CavalierQuanticoMěsto ženNeranditelníLaskavý dotek


Aktualizace osobnostního profilu Josh Hopkins: 30.10. 2023 08:20