Ben Cristovao 36 let


Zpěvák, textař, tanečník a herec Ben Cristovao se narodil 8. června 1987 v Plzni. Je česko-angolského původu. Jeho matka pochází z Čech a otec z Angoly.

V roce 2013 byl Ben Cristovao a jeho videoklip Bomby, nominován v kategorii videoklip roku v anketě Český slavík. V roce 2014 vydal své třetí řadové album Made In Czechoslovakia. Všechna alba byla nahrána ve spolupráci s kanadskými producenty The Glowsticks. Ben Cristovao zpívá v češtině a angličtině a vystupuje s koncertní show aktivně v Čechách i na Slovensku. Hraje v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 Maxe Suchého, syna primáře chirurgie.

V roce 2015 se stal hostem v seriálu Ulice, kde promluvil s jednou ze tříd o šikaně. Díl ve kterém účinkoval byl v televizi 20.6.2015 a také o den později účinkoval, jako host v seriálu Upgrade. Obojí bylo na programu Nova.


8.6.1987
Plzeň, Československo
Ben Cristovao csfd

Jan ŽižkaBackstageOrdinace v růžové zahraděUliceRapStorySvědectví: Pravda, která měla zůstat skryta13. komnataPodporuj muzikuBen Cristovao & Karol Komenda & Fiedlerski: PápáCalin feat. Stein27, Ben Cristovao & Kojo: AsgardJohn Wolfhooker feat. Ben Cristovao: Tidal WaveMirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si rouškuADiss x Hoodini - Robím čo mám rádBen Cristovao - NEJLEPSIBen Cristovao feat. Mária Čírová - PadámCalin feat. Ben Cristovao - Děvče v první řaděEgo feat. Gýza & Ben Cristovao - VozímeMonkey Business - Kick the StupidBen Cristovao - PosledníBen Cristovao - ProgramBen Cristovao - TwerkBen Cristovao feat. Majk Spirit - VýhledDJ Wich feat. Strapo, Hrdlorez Boris - Choďte šeci do p*čeReginald feat. Sarah Hovoričová - VítězSofian Medjmedj - Tv Shows ft. Ben CristovaoAnnet Charitonova feat. Ben Cristovao - TAKTOMABYTBen Cristovao & The Glowsticks - ASIOBen Cristovao - PennyBen Cristovao - Pure GirlCavalier - SamurajEwa Farna: Na ostří nožeBen Cristovao - TabuCavalier & Ezy - StřelaCavalier - Správnej chlapOtis - Ten životBen Cristovao & Annet Charitonova - #UTEBEBEJTBen Cristovao & Cavalier - Těžký váhyBen Cristovao - BombyBen Cristovao feat. Ego: MollyEzyWay ft. Ben Cristovao: Be MineMAAT - Já a ty 2MAAT feat. Ben Cristovao - Pod hladinouAbde & Sharlota - Rockstar ft. Ben Cristovao, Deno, HeronBen Cristovao - Tělo ft. SupaDJ Yaksha feat. Majk Spirit, Ben Cristovao, Delik, Otecko - FCKNG PRBLMEl Nino - AlkoholVoxel: V sítiMirai v O2 areněNárod sobě - kultura toběCeny Anděl Coca-Cola 2021Magic ShowRey a Ben show


Aktualizace osobnostního profilu Ben Cristovao: 20.11. 2023 07:33