Gesine Cukrowski 55 let


Gesine Cukrowski je německá herečka. Je dcerou vyškolené zdravotní sestry a nezávislé umělkyně a inženýra, navštěvovala katolické gymnázium St. Marien v Berlíně-Neuköllnu. Po maturitě ukončila základní vzdělání v německém a divadelním studiu a poté studovala náboženství a psychologii v Berlíně po jednom semestru. První zkušenosti získala ve studentském divadle. Poté dokončila studium na dramatické škole Maria Körber, kde také absolvovala.

Cukrowski byl zvláště úspěšná v divadle na konci 90. let 20. století. Vrcholem její kariéry bylo její vystoupení na festivalu v Salzburgu v roce 1999, kde hrála hlavní roli v „Cressidě“. V roce 1999 byla součástí stálého souboru Basilejského divadla, které bylo zvoleno Divadlem roku. O rok později se vrátila do Berlína. V roce 2002 hrála Gesine Cukrowski vedlejší roli v kriticky přijatém americkém psychologickém thrilleru Strach.com. Hlavní role byly obsazeny Nataschou McElhone a irským hercem Stephenem Dorffem.

V roce 2006 Gesine Cukrowski nahrála svou první zvukovou knihu, četla detektivní román „Čtrnáctý kámen“ francouzského autora Freda Vargase.

Herečka žije v Berlíně se svou dcerou, narozenou v roce 2001, a jejím partnerem, scenáristou Michaelem Helfrichem. Po smrti herečky Susanne Lothar v červenci 2012 převzali Cukrowski a Helfrich opatrovnictví pro jedno z dětí z manželství Susanne Lothar a Ulricha Mühe, který zemřel v roce 2007, a se kterým Cukrowski pracovala v letech 1998 až 2007 v sérii zločinů Poslední svědek.


23.10.1968
Berlín, Západní Německo
Gesine Cukrowski csfd

Mordach - Tod in den BergenSo laut du kannstOskar, das Schlitzohr und Fanny SupergirlWeihnachtstöchterDer RichterDoppelzimmer für dreiTeam Alpin - StromabwärtsAféra SpiegelSama proti osuduGrenzgangLéto v PortugalskuDora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kaltFliegen lernenWeihnachten... ohne mich, mein Schatz!Familie für FortgeschritteneAndělská pomstaMorgen musst Du sterbenNemesisPozdravy z AmsterodamuBrémští muzikantiFaktor 8 - Smrtící virusLáska na konci světaZwischen heute und morgenAtentát na papežeMamas FlitterwochenProlomit zeďAnnas Alptraum kurz nach 6Lachtan pro štěstíDie Hochzeit meiner TöchterKrieg der FrauenLéto s lachtanemMilovat a zabítRettet die WeihnachtsgansDie SpielerinPrinz und PaparazziDer Bestseller - Wiener BlutJudith KempTvýma očimaDěti na steskStrach.comZ lásky k toběKilimanjaroMiláček ženT.E.A.M. Berlin - Der Verratwww.maedchenkiller.de - Todesfalle InternetDie Schläfer60 Minuten TodesangstBlutige RacheHilfe, meine Frau heiratetKomisařka Rosa Roth - Ztracený životSchwurgericht - Ein Kind war ZeugeUnd tschüss! Auf MallorcaUnd tschüss! In AmerikaAufstand der DingeHotel MondialLena Lorenz


Aktualizace osobnostního profilu Gesine Cukrowski: 3.11. 2023 11:41