Sepp Schauer 74 let


Sepp Schauer je rodák z Bavorska. V mladí studoval kurz hotelnictví a restauratérství. Bylo o něm známé, že má odpor chodit do divadla. Svůj odpor ale překonal, a začal brát soukromé hodiny herectví u herečky a zpěvačky Christine Görnerové. V roce 1981 - 1996 účinkoval v muzikálovém divadle Iberl-Bühne u Georga Maiera. Odehrál tam celkem přes 1500 vystoupení.

Okolo 1000 dílů tohoto seriálu hraje i dvojroli nevlastního bratra Alfonze Somblchlera. Sepp Schauer, podobně jako jeho mnozí herečtí kolegové ze Sturm der liebe, hrál v několika dílech v německé kriminálce SOKO 5113. Na krátkou dobu účinkoval i v inscenacích Da Heiratsantrag und Da Saubär auf, které byly napsané podle námětu Antona Čechova.

V těchto hrách byli i jeho hereckými kolegy Hans Schuler a Corinna Binzer. Práve s Corinou Binzerovou v roce 2002 si vytvořil tzv. přednáškový večírek. Oba dva spolu předvádějí obchod "Sepp Sturm“ a jeho paní je „Anni“.


5.7.1949
Mnichov, München (Stadt), Bayern, Západní Německo
Sepp Schauer csfd

Zimmer mit Stall - Tierisch gute FerienUtta Danella: Ideální manželSofiino vítězstvíUtta Danella: Pražské tajemstvíSnoubenec mé nejlepší přítelkyněRäuber KneisslKdo dřív umře, je déle mrtvýKouzlo VánocPlötzlich OpaGlashimmelKatz und HundDie ScheinheiligenHinterlassenschaftenSvatba na venkověDer Nebelmörder - Schatten über der StadtBlutspur in den OstenMuttertagReady.Daddy.Go!Poldové z RosenheimuMísto činuV podezřeníBig BenSladká LauraUm Himmels WillenDůkaz na dosahSOKO MünchenVraždy v KitzbüheluMedicopter 117Utta DanellaAnwalt AbelSturmzeitWilder KaiserSiskaEin Bayer auf RügenPolicejní tango


Aktualizace osobnostního profilu Sepp Schauer: 11.11. 2023 09:32