Juan Pablo Di Pace 44 let


Tento horkokrevný Argentinec se narodil v Buenos Aires 25. června 1979. Je argentinským hercem, modelem a režisérem. Studoval v Evropě. Hovoří španělsky, italsky a anglicky. V 17 letech získal stipendium na United World College of Adriatic na Jadranu v Terstu v Itálii. Později studoval divadlo na London Studio Centre.

Di Pace několikrát vystoupil v britské televizi BBC a to v komedii SHOW CATHERINE TATEOVÉ, ve filmu AFTER SUN a v seriálech NEW TRICKS a RIVER CITY, ve kterém se zapojil v roce 2005 do role Lucca Rossi. Na obrazovce debutoval ve filmu TŘI společně s Billy Zanem a Kelly Brook. Dále si zahrál Petrose v MAMMA MIA! po boku Meryl Streep, Pierce Brosnana a Colina Firtha. V roce 2008 se Di Pace objevil po boku své sestry Marii Viktorii Di Pace v italské komedii TUTTI INTORNO A LINDA. Když se přestěhoval do Španělska hrál pravidelnou roli v seriálech SUPERCHARLY a ANGEL O DEMONO.

Juan v roce 2004 zazářil ve videoklipu Erica Prydze jeho hitu Call On Me. Je v něm jako jediný muž mezi skupinou dívek ve studiu aerobiku. V roce 2008 režíroval hudební video pro Katie Melua, ve kterém si zahrála i jeho sestra Maria. V roce 2009 se objevil ve videoklipu Time Is Running Out od skupiny Muse.

V roce 2010 se začal dostávat do širšího povědomí španělského publika kvůli jeho songu We Wanna Rock, který použili do televizní show.


25.7.1979
Buenos Aires, Argentina
Juan Pablo Di Pace csfd

The Mattachine FamilyRaise a Glass to LoveResurrectionDashing in DecemberGardelReality ShowFuera de focoRubenesqueTutti intorno a LindaMamma Mia!AftersunPiccadilly JimTřiTravesuras de la Niña MalaZase máme plný důmAngie TribecaVražedné MiamiA.D. The Bible ContinuesDallasCampDon de Alba, ElFísica o químicaÁngel o demonioPacovo mužstvoShow Catherine TateovéMile HighNew TricksRiver CityEric Prydz: Call on MeAdmissionOk! TVDancing with the StarsGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu Juan Pablo Di Pace: 30.10. 2023 15:45