Jakub Vágner 42 let


Jakub Vágner se narodil 24. prosince 1981 v Praze. Je mezinárodní rybářská a televizní celebrita, držitel několika světových rekordů v lovu sladkovodních ryb, je rovněž nositelem mnoha světových rekordů. Jeho rybářské pořady jsou vysílány televizními stanicemi po celém světě.

Roku 2011 začal pracovat na novém televizním seriálu RYBÍ LEGENDY JAKUBA VÁGNERA. Tyto dobrodružné dokumenty byly vysílány v hlavním vysílacím čase na ČT1. Tato série byla následně prodána televizní stanici Discovery. V současné době se Vágner věnuje natáčení již druhé série pořadu RYBÍ LEGENDY.

Pravidelně publikuje své rybářské články do odborných časopisů po celém světě. Roku 2010 byl Vágner poctěn nabídkou, aby napsal hlavní článek o lovu tygří ryby v Kongu do ročenky IGFA. Roku 2010 dokončil svoji první autorskou knihu Můj přítel sumec. O dva roky později vyšla jeho druhá kniha Můj život s rybami. Rovněž produkuje rybářské filmy a DVD pro společnost Multisonic, která je vlastněna jeho otcem Karlem Vágnerem. Roku 2010 obdržel multiplatinovou desku za více než pět set tisíc prodaných nosičů jen na území České republiky. 30. července 2010 se zúčastnil 3872. dílu populární americké talk show THE TONIGHT SHOW, kterou uvádí slavný Jay Leno. Kromě natáčení a publikování se věnuje odborným přednáškám pro veřejnost a zaměřuje se na práci s mládeží.

Zaměřuje se na svůj dlouholetý projekt SLADKOVODNÍ GIGANTI, který mapuje více než dvě desítky největších sladkovodních ryb naší planety. Jedná se o sladkovodní ryby s váhou nad 100 kilogramů a délkou nad 2 metry.


24.12.1981
Praha, Československo
Jakub Vágner csfd

S Jakubem v AfriceKoptashowX TalkBlízká setkáníMoje místaKdo to ví?Pevnost BoyardMuž velkých rybRybí svět Jakuba VágneraS Jakubem v příroděCopak bych vám lhal?Kurňa, co to je?Máme rádi ČeskoPolívka na víněSilný řečiDrzá DianaPlaneta YóTrumfy Miroslava DonutilaRybí bojovníkShow Jana KrauseS Italem v kuchyniZázraky přírodyPutování za písničkouCestou necestou s Miroslavem DonutilemStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíHřiště 7O češtiněS Jakubem na rybáchUvolněte se, prosímBanánové rybičkyNoční Show  Jaye LenoeHodina zpěvuPálavaČeské rybí legendyJeště než zmizíKrása na prodejSvěrák a Uhlíř - padesát let spoluHej mistře basůRybí legendy Jakuba Vágnera13. komnata


Aktualizace osobnostního profilu Jakub Vágner: 16.4. 2024 06:09