Florian David Fitz 49 let


Německý herec Florian David Fitz se narodil v Mnichově. Jeho rodiče jsou restauratéři a má ještě starší sestru. Plynule mluví anglicky, španělsky a italsky a hraje na saxofon a piano. Po maturitě odjel do Bostonu, kde studoval herectví a hudbu a také založil soubor A-capella formation.

Jeho zatím největším úspěchěm je ztvárnění mladíka Vincenta, který trpí tourettovým syndromem ve filmu VINCENT WILL MEER, ke kterému sám napsal scénář a v roce 2010 za něj dostal neměckou filmovou cenu Bambi za nejlepšího herce v hlavní roli.


20.11.1974
Mnichov, Bayern, Západní Německo
Florian David Fitz csfd

Víkendoví rebelovéDer NachnameEingeschlossene GesellschaftOskars KleidTéměř dokonalá tajemstvíA co třeba Adolf?Bez věcí nad věcíKästner und der kleine DienstagNejkrásnější denTerorVítejte u HartmannůCesta tamLügen und andere WahrheitenLži vítězůDa geht noch was!Jak změřit světJežíš mě milujeDer BrandSrdce mužů... a jedna opravdová láskaAmigoVincent jede k mořiMužská srdceDie Liebe ein TraumFast ein VolltrefferNoch einmal zwanzig sein ...Eine Chance für die LiebeLeon & LaraMeine verrückte türkische Hochzeit3° KälterAusgerechnet WeihnachtenLiebe hat VorfahrtHolky to chtěj taky 2Rychle do života!Hawaiian GardensIce PlanetDas Psycho-GirlBettys DiagnoseDeník doktorkyNachtschichtDie ProSieben MärchenstundeDoktor MartinDas Beste aus meinem LebenRosamunde Pilcher


Aktualizace osobnostního profilu Florian David Fitz: 1.11. 2023 22:07