Sarah Jane Morris 47 let


Tato drobounká herečka, měřící 165 cm, se narodila 12. dubna 1977 v Memphisu ve státě Tennessee USA. V roce 2005 se provdala se za herce,režiséra, modela, bubeníka americké rockové kapely Rooney Neda Andrewa Browera. Má tři starší sourozence. Dětství prožila ve svém rodném městě. Vystudovala Southern Methodist University v Dallasu, kde byla členkou Kappa Kappa Gamma, kde také potkala svého manžela, po dokončení se přestěhovala do Los Angeles, kde odstartovala svoji uměleckou kariéru.

Od roku 2009 je členkou sdružení herců, režisérů, producentů, spisovatelů a dramatiků Echo Theatre Company, kde ji doporučil John Pyper-Ferguson.


12.4.1977
Memphis, Tennessee, USA
Sarah Jane Morris csfd

Below Deck DeceitCloudy with a Chance of ChristmasGosnell: The Trial of America's Biggest Serial KillerLove Struck CafeOccultPouto s vrahem6 Month RuleSedm životůLookZpátky do školyDivoké kočkyMagnum P.I.Truth Be ToldNemocnice Chicago MedNoční směnaChirurgovéHavaj 5-0Murder in the FirstŠílenci z ManhattanuMyšlenky zločinceTělo jako důkazCastle na zabitíNámořní vyšetřovací službaBratři a sestryPosel ztracených dušíZákon a pořádek: Zločinné úmysly


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Jane Morris: 6.11. 2023 11:04