Armie Hammer 37 let


Armand Douglas Hammer se narodil 28. srpna 1986 v americkém Los Angeles. Pochází z bohaté rodiny, jeho praděd byl ropný magnát a filantrop Armand Hammer. Tvrdí, že polovina jeho původu je židovská. Žil si v prominentních sídlech v Dallasu, na Kajmanských ostovech nebo v Los Angeles. Má mladšího bratra Viktora.

Tady si ho všimnul i Clint Eastwood, který s ním připravil drama o J. Edgaru Hooverovi. Díky tomu si zahrál s Judi Dench nebo s Leonardem DiCapriem. Natáčí i film s Julii Roberts, který nese název SNĚHURKA.


28.8.1986
Los Angeles, California, USA
Armie Hammer csfd

Smrt na NiluV kriziRebekaRányHotel MumbaiOn the Basis of SexSorry to Bother YouAuta 3Dej mi své jménoFinální portrétKřížová palbaMineNoční zvířataZrození národaKrycí jméno U.N.C.L.E.Vincentův světStan Lee’s Mighty 7Osamělý jezdecSněhurkaJ. EdgarTýden bez závazkůSociální síťThe Etiquette NinjasJarní prázdninyBilly: The Early YearsZatměníFlickaAmerický tátaSimpsonoviSuper drbnaĎáblův sluhaZoufalé manželkyVeronica MarsArrested DevelopmentZtracené záznamy z VietnamuQueryHome ShopperMovie: The Movie 2VThe Polar Bears34th Film Independent Spirit AwardsFront Row FlynnGMA DayHollywood InsiderOscar 2018The 72nd Annual Tony Awards


Aktualizace osobnostního profilu Armie Hammer: 30.10. 2023 15:40