Ellen Parker 74 let


Ellen Parker je hlavně úspěšná divadelní New Yorská herečka. Mezi její nejúspěšnější divadelní hry patří The Heidi Chronicles, Plenty nebo Strangers.

Asi její nejznámější role je Maureen Reardon Bauer v nekonečném seriálu Guiding Light, kde hrála od roku 1986 do 1993. Roli získala po herečce Ellen Dolan a hrála jí sedm let. Během té doby se její postava stala jednou ze stěžejních v seriálu. V roce 1993 producent seriálu Jill Farren Pehlps učinil překvapující rozhodnutí o tom, že postava Maureen zemře, založenou na reakcích diváků. Za svůj výkon v roli Maureen získala herečka Ellen Parker cenu Emmy v roce 1993. Do seriálu se ještě několikrát vrátila, objevila se tam jako duch nebo smrt.

Ellen Parker a její ex-manžel Dr.Mack Lipkin si během svého manželství adoptovali dceru z Číny.


30.9.1949
Paříž, Île de France, Francie
Ellen Parker csfd

Ties to RachelPříběhy ze života: Někdo musel být BennyHodiny zoufalstvíDream LoverNight of the JugglerKramerová versus KramerUncommon Women... and OthersBlack BoxPozůstalíSpravedlnost v krviThe Education of Max BickfordZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiEdZákon a pořádekPříběhy ze životaKennedyCBS LibraryABC Afterschool SpecialsU nás ve SpringfielduSupervisors


Aktualizace osobnostního profilu Ellen Parker: 21.4. 2024 06:16