Becki Newton 45 let


Rebecca Sara “Becki” Newton se narodila 4. července 1978 ve znamení Raka. Je to 157 cm vysoká americká herečka, která se ovšem narodila v Biškeku, v hlavním městě Kyrgyzstánu, který byl toho času součástí Sovětského svazu, protože její rodiče zde v té době pracovali pro americkou společnost. Krátce po jejím narození se její rodina vrátila do Spojených států a Becki vyrůstala v Guilfordu ve státě Connecticut.

Zpočátku dostávala jen malé příležitosti v seriálech jako ČARODĚJKY, ZÁKON A POŘÁDEK nebo ODLOŽENÉ PŘÍPADY. Její nejznámější rolí je doposud role Amandy Tanenové v komediálně-dramatickém televizního seriálu OŠKLIVÁ BETTY, kterou ztvárnila mezi roky 2006 a 2010. V roce 2010 dostala další možnost ukázat se v romantickém komediálním seriálu LOVE BITES, který byl ovšem po osmi odvysílaných dílech zrušen.

V roce 2012 by se měla přidat k početnému zástupu hereček, které si zahrály v úspěšném sitcomu HOW I MET YOUR MOTHER. Ovšem narodíl od většiny, která dostala v tomto serálu jen epizodní role, by se Becki měla v seriálu udržet po více než několik dílů.


4.7.1978
New Haven, Connecticut, USA
Becki Newton csfd

(Ne)matkyMelodie mého srdceP.S.AdvokátNepohádkyRozvodWeird LonersAmerický tátaJak jsem poznal vaši matkuThe Goodwin GamesLáska bolíOšklivka Betty


Aktualizace osobnostního profilu Becki Newton: 15.4. 2024 14:34