Keir Gilchrist 31 let


Keir David Peters Gilchrist (narozen 28. září) je kanadský herec. Keir je známý pro svou roli Marshalla Gregsona v seriálu TARA A JEJÍ SVĚT.

Gilchrist objevil svou vášeň pro herectví v mladém věku a jeho učitelka dramatu jej přesvědčila, aby se stal profesionálním hercem. Začal navštvěvovat Annex Children's Theatre. Gilchrist zobrazoval Joshe McKellara v Fox's krátko-trvající televizní show THE WINNER. Gilchrist nedávno hrál roli Marshalal Gregsona v seriálu TARA A JEJÍ SVĚT. A v roce 2010 jsi zahrál hlavní postavu ve snímku IT'S KIND OF A FUNNY STORY.


28.9.1992
Londýn, England, Velká Británie
Keir Gilchrist csfd

The FeatherweightAn IntrusionVzpomínky Fredricka FitzellaCastle in the GroundHeartthrobKatie se loučíThe Good NeighborLen a spol.Stanfordský vězeňský experimentTales of HalloweenTemné létoThe Heyday of the Insensitive BastardsNeutečešSea of FireKyberválkaMatty Hanson and the Invisibility RayNěco jako komedieHungry HillsPrávě PeckGéniusRockerThe Altar Boy GangZlověstné tichoA Lobster TaleHorsie's RetreatAmerická děvčata: SamanthaSvatý RalphThe Right WayLáska a smrtAtypickýPokoj 104GriffinoviNewsreadersTara a její svět


Aktualizace osobnostního profilu Keir Gilchrist: 30.10. 2023 19:10