Nicole de Boer 53 let


Nicole se narodila 20. prosince 1970 v rodině Dorothy a Teda Boer. Pochází z Scarborough (část Toronta, provincie Ontario) a je to kandadská televizní a filmová herečka.

V roce 1988 přišla její první významná seriálová role v seriálu 9B. Následně se objevila v seriálech VRAŽEDNÉ POBŘEŽÍ a KIDS IN THE HALL a později i ve filmu KIDS IN THE HALL: BRAIN CANDY. Někdy v téhle době se objevila taktéž ve dvou epizodách OUTER LIMITS. Její ale zatím nejvýznamější filmová role přišla v roce 1997 ve filmu CUBE, kde si zahrála po boku Davida Hewletta a v roce 1999 přišla její velká role v seriálu STAR TREK: HLUBOKÝ VESMÍR DEVĚT, kde nahradila Terry Farrel jako nového hostitele symbionta Ezri Dax. Poté co seriál skončil ji Michael Piller obsadil do hlavní role v seriálu MRTVÁ ZÓNA, kde vydržela až do roku 2007, kdy byl seriál zrušen. Zatím její poslední význámná role je postava Dr. Alison Porter ve seriálu STARGATE ATLANTIS v sedmé epizodě poslední řady.

V osobním životě je provdaná za Johna Kastnera (kytarista a zpěvák skupiny All Systems Go), se kterým má dceru Summer. Jinak jako zajimavost můžu uvést že si spolu s Torri Higginson (Stargate Atlantis) zahrála v jejich posledních TV filmech.


20.12.1970
Toronto, Ontario, Kanada
Nicole de Boer csfd

Range RoadsMrtvý svědekZtracené vzpomínkyTajemství mé matkyMagnetické tornádoZatajená minulostŽelezný GolemVysaj siTornádo nad New YorkemVánoce v CesmínověNebezpečné poutoPhil the AlienPublic DomainMrtvá zónaKrálové sexuRodina policajtů IIIMy Date with the President's DaughterKostkaZtracená nevinnostDroga štěstíBanda na výletěJunglegroundFalešná hraběnkaHeart of CourageJ.F.K.: Reckless YouthRodinné fotografieHra na vraha 4Kissing PlaceFreddy the Freeloader's Christmas DinnerSoukromé očkoMěstečko HavenKrálovstvíZločinná myslProzíravostHvězdná brána: Atlantida


Aktualizace osobnostního profilu Nicole de Boer: 4.11. 2023 03:46