Jason Weaver 44 let


Tento americký herec se narodil 18. července 1979 v Chicagu v Illinois. Celým jménem se jmenuje Jason Michael Weaver. Už od malička se pohyboval ve světě showbusinessu. Jeho matka Kitty Haywood byla zpěvačkou.

V roce 1992 ztvárnil zatím svoji největší roli. Hrál mladého Michaela Jacksona v televizním filmu THE JACKSON´S: AN AMERICAN DREAM. O rok později se objevuje v televizním seriálu THEA. Jason tak pokračuje ve své úspěšné herecké kariéře. Až do doby, kdy byl seriál náhle zrušen. Jako herec byl obdařen ohromným talentem. S důstojností sobě vlastní propůjčil svůj hlas zpívajícímu Simbovi v Disneyho animovaném snímku LVÍ KRÁL.

V roce 1997 pokračoval ve své úspěšné herecké kariéře. Zahrál si jednu z hlavních rolí v úspěšném televizním seriálu SMART GUY. Po dvou letech byl však tento seriál ukončen. Jason se hned vrhl do další práce. Objevil se ve filmu PÍSEŇ SVOBODY. V roce 2002 zaznamenal velký úspěch ve snímku ROZJEĎ TO. O dva roky později zazářil po boku Toma Hankse ve filmu LUPIČI PANÍ DOMÁCÍ. A v roce 2006 se objevil v dalším úspěšném snímku – v kriminálním ATL.


18.7.1979
Chicago, Illinois, USA
Jason Weaver csfd

AM RadioMerry Ex-MasWal-Bob'sHope for LoveMarry Me for ChristmasWhat Would You Do for LoveWhen a Woman's Fed UpDysfunctional FriendsNote to SelfHe's Mine Not YoursŠťastný losJadaLove for SaleATLLupiči paní domácíRozjeď to!Píseň svobodySummertime SwitchThe Jacksons: An American DreamDlouhá cesta domůThe Kid Who Loved ChristmasThe ChiBlack-ishNubbin & FriendsThe LeBronsSmart GuySister, SisterTheaBrewster PlaceUnsungBlacKorea


Aktualizace osobnostního profilu Jason Weaver: 29.2. 2024 08:53