Kristina Orbakajte 52 let


Kristina Orbakayte je dcera slavné Ruské zpěvačky Ally Pugachové. Kristina se narodila v Moskvě, ale většnu svého dětství prožila v litevském městě Šventoji. Ve věku sedmi let debutovala v Televizním pořadu "Veseliye Notki" (Happy Music) s písní "Solnishko Smeetsa". Nicméně, sláva se k ní dostala až v roce 1983, kdy natáčela film CHUCHELO (Strašák), kde hrála dívku, která se liší od všech ostatních.

V současné době je vdaná za Ruského podnikatele Michaile Zemtsova a mají spolu dva syny: Nikitu který se narodil v roce 1991, a Denise který se narodil v roce 1998.


25.5.1971
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Kristina Orbakajte csfd

Garděmariny 1787Ljubov-morkov: Vostanije mašinZoluškaTajemství čtyř princezenTri bogatyrjaLjubov morkov 3Krasota trebujet...Láska blázniváLjubov morkovPervyj domaThe Tulse Luper Suitcases, Part 3: From Sark to the FinishStaryje pěsni o glavnom. PostskriptumFaraNěznajka na Luně 2Staryje pěsni o glavnom 3Něznajka na LuněStaryje pěsni o glavnom 2Staryje pěsni o glavnomBlagotvoritělnyj balLimitaGardemariny IIIVivat, gardemariny!HastrošMoskovskaja sagaVečernij UrgantDostojanie RespublikiPremiya Muz-TV 2008Píseň roku


Aktualizace osobnostního profilu Kristina Orbakajte: 13.11. 2023 09:29