Gabe Kaplan 79 let


Gabe Kaplan se narodil 31. března 1945 v New Yorku. Po neúspěšných pokusech o kariéru profesionálního baseballisty se začal živit jako stand-up komik. Jeho oblíbenost mu vynesla role v několika seriálech a filmech. Známým po celých Spojených státech se stal ve druhé polovině 70. let díky sitcomu WELCOME BACK, KOTTER, v němž hrál hlavní postavu středoškolského učitele.

V posledních letech si několikrát zahrál v exkluzivních televizních turnajích ze série POKER AFTER DARK a připsal si na nich hned tři tituly. Známý a oblíbený mezi přiznivci pokeru je však především díky svému komentování pořadu HIGH STAKES POKER, v němž mezi sebou nejlepší pokeroví profesionálové hrají o obrovské sumy.


31.3.1945
Brooklyn, New York City, New York, USA
Gabe Kaplan csfd

Pokerový králJack the DogThe Hoboken Chicken EmergencyFast BreakLove Boat, TheTo je vražda, napsalaLewis & ClarkWelcome Back, KotterKriminální odděleníTrue Hollywood Stories: Welcome Back KotterA Year in MusicThe 9th Annual TV Land AwardsThe Big Idea with Donny DeutschThe 37th Annual Primetime Emmy AwardsABC's Silver Anniversary CelebrationThe 29th Annual Primetime Emmy AwardsThe 2nd Annual People's Choice AwardsThe Captain and TennilleTomorrow Coast to CoastAmerican Bandstand


Aktualizace osobnostního profilu Gabe Kaplan: 14.10. 2023 22:47