Ondřej Havel 29 let


Tento mladý a talentovaný herec se narodil 27.9. 1994. V pěti letech uspěl v konkurzu do dramatického kroužku Vltavín. Učil se tam hrát, zpívat, tančit (electro-booggie), pracovat s mikrofonem a také stepovat. V deseti letech byl přijat do Dětské opery Praha, ve které zpívá dodnes. Díky této průpravě si zahrál již v Národním divadle v představeních Cyrano z Bergeracu, Otec doma a Lucerna, či v GoJa Music Hall v muzikálu Les Miserable, v němž ztvárnil roli Gavroche. V současné době ho můžete vidět ve Stavovském divadle v inscenacích Richard III. nebo Sněhová královna.

O prázdninách se Ondřej pravidelně účastní Letní herecké školy.Vedle herectví, zpěvu a tance se Ondřej hodně věnuje také sportu. Sedm let hrál závodně fotbal, několik let tenis, ale baví ho i snowboard, lyže, kolo a golf. V současné době Ondřej studuje na gymnáziu. Po jeho absolvování by rád pokračoval ve studiu herectví na DAMU. Má za sebou dětské divadelní role, Televizní studio Ostrava mu nabídlo příležitost v pohádce Tři srdce (2007). Zpívá v duu M+O (Martina+Ondra), je členem Dětské opery Praha. Zahrál si v pohádkách Žabí princ, Popelka (Německo), Kouzla králů (2008). Také moderuje na Očku pořad Mixxer. Již v šesti letech zvítězil v soutěži Rozjezdy pro hvězdy.


27.9.1994
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Ondřej Havel csfd

Ach, ta láska nebeská...ČertovinyLidiceVendetaKouzla králůTři srdceSkautská pošta 1918Kapitán ExnerVraždy v kruhuVšechny moje láskySvatby v BenátkáchVyprávějŠpačkovi v síti času4teens3 plus 1 s Miroslavem DonutilemUliceShow!Ivana Korolová - V TOMMaxíci feat. 43 interpretů: Šťastná hvězdaNew Element - SvědomíOpera BetlémSingle LadyKDYBYKrčmaStrejdaBábaPevnost BoyardDé pětkaMáme rádi ČeskoSejdeme se na CibulceMixxxerPlaneta YóVolejte NovuRozjezdy pro hvězdySnídaně


Aktualizace osobnostního profilu Ondřej Havel: 26.4. 2024 03:16