Tereza Tobiášová 41 let


Herečka, moderátorka a scénáristka Tereza Tobiášová se narodila 18. března 1983 v Praze. Herecké zkušenosti začala sbírat už v dětském věku, a to v Dismanově rozhlasovém dětském souboru. První moderátorské zkušnosti pak získala v České rozhlase, mezi další rádia, kde moderovala, patří i pražská Expresradio a Radio Bonton.

Jako herečka se už objevila ve dvou malých rolích. V seriálu REDAKCE si zahrála sestru Kamila v podání Romana Zacha a objevila se také v rodinném seriálu HORÁKOVI. Malou roli dostala i v epizodě Tři do páru, která byla součástí cyklu SOUKROMÉ PASTI, a ke které Tereza napsala i scénář.


18.3.1983
Praha, Československo
Tereza Tobiášová csfd

Eva zase tropí hloupostiSoukromé pastiChinaski: Každej ví kulovýSelebrityPavel Callta: NaštěstíPoslední z AporveruZ rodinného albaGympl s (r)učením omezenýmHorákoviRedakceNekonečný příběh Posledního z AporveruMirai - Když nemůžeš, tak přidejOlga Lounová - Vánoční FanatikPOP COOLT Powered by KinoboxBábovky a plechovkyHvězdná talkshow s Dejvem a JančouKilákMoje LoveUkaž káruMáme rádi ČeskoMixxxerBarrandovský videostopInboxWohnout - Sladký dřevo


Aktualizace osobnostního profilu Tereza Tobiášová: 2.11. 2023 08:06