A. J. Langer 49 let


Herečka převážně seriálových rolí, Allison Joy Langer, se narodila audioložce Deaně a prodavači v oděvním průmyslu Garymu Langerovým. Jako první přišel na svět její bratr Kirk. V 5 letech se s rodinou stěhuje do San Fernando Valley nedaleko Los Angeles, kde se později věnuje hraní bassebalu, kvůli kterému si zkracuje jméno na A.J.. Její krůčky k filmu se začínají ubírat už na škole, kdy si jejího talentu všimne učitel matematiky při jedné školní soutěži a pomůže ji nasměrovat k těm správným lidem. Pod dohledem zkušeného herce Ernie Livelyho se začíná objevovat v seriálech DREXELL’S CLASS, POBŘEŽNÍ HLÍDKA nebo BEVERLY HILLS 90210. Největší úspěch ji přinesla postava Rayanne Graff, drogově závislé dívky v kultovním seriálu TAK TOHLE JE MŮJ ŽIVOT, kde hrála po boku budoucích hereckých hvězd Claire Danes a Jareda Leta.

Ve volném čase se zabývá propagací a sháněním financí na výzkum a léčbu fibromyalgie. Tímto chronicky bolestivým onemocněním sama trpí. Od roku 2005 je šťastně provdaná za Charlese Peregrine Courtenayho, potomka hraběte z Devonu, se kterým má dceru Joscelyn a syna Jacka.


22.5.1974
Columbus, Ohio, USA
A. J. Langer csfd

Mé potrhlé jáPlatonically IncorrectOn EdgeBlázni v parkuÚtěk z L.A.Láska dokáže stavět mostyBouře v lahviMlýnek na masoLidé pod schodyTati, ty jsi robotPrivate PracticeAgentura bez rizikaThree SistersVšak ty víšBrooklyn SouthFame L.A.Johnny BravoPoltergeistShow Jerryho SeinfeldaKancelářská krysaTak tohle je můj životDotek andělaPobřežní hlídkaBeverly Hills 90210Báječná létaDiagnóza vražda


Aktualizace osobnostního profilu A. J. Langer: 15.11. 2023 20:28