Danny Pudi 45 let


Danny se narodil 10. března 1979 v Chicagu, kde i vyrostl. Když se na něj podíváte, málokdo by odhadl, že jeho rodnou řečí je polština. Po rodičích má v sobě geny jak polské, tak i indické. Studoval tanec v Chicagu a navštěvoval Marquette University v Millwaukee. V roce 2001 promoval v oboru Divadlo a komunikace.

Svou komediální kariéru nastartoval ve filmu ROAD TRIP: BEER PONG. Po této roli přišla ta, která se dá označit za jeho nejvýraznější. Hraje Abeda Nadira v seriálu COMMUNITY.

V osobním životě je ženatý s láskou z prvního ročníku na Marquette. Její jméno je Bridget Showalter. Danny rád běhá, už se zúčastnil několika maratonů.


10.3.1979
Chicago, Illinois, USA
Danny Pudi csfd

Kdosi, koho jsem znalAmerican DreamerCorner OfficeFlora & UlyssesSporBabysplittersŠmoulové: Zapomenutá vesniceThe Morning the Sun Fell DownThe Tiger HunterLarry Gaye: Renegade Male Flight AttendantStrange CallsCaptain America: Návrat prvního AvengeraKnights of BadassdomVijay and IŽivot mé sestryVýlet s mámouRoad Trip: Pivní pongGiants of RadioAvatar: Legenda o AangoviCarol a konec světaDivná planetaMythic QuestTransformers: Pozemská jiskraHovoryKačeří příběhyTáborový ostrov


Aktualizace osobnostního profilu Danny Pudi: 26.4. 2024 22:41