Alison Brie 41 let


Narodila se 29. prosince 1983 v Kalifornské Pasadeně. Její matka je židovka, i proto začala svou kariéru rozvíjet na jevišti židovské kulturního střediska v Jižní Kalifornii. Získala bakalářský titul v oboru Divadlo na California Institute of the Arts.

Nejznámější se však stala pro své role v televizních seriálech. Jako první se ukázala v seriálu MAD MEN, kde patří k takzvanému opakujícímu se obsazení a hraje postavu Trudy Campbell. V roce 2009 získala jednu z hlavních rolí v seriálu COMMUNITY, tady hraje postavu Annie Edison.

V roce 2010 ji vybral časopis Maxim do seznamu HOT 100, kde obsadila 99. místo. Do pokračování hororové klasiky si jí vybral Wes Craven. Dostala roli Rebbecy Robinsons ve filmu VŘÍSKOT 4.


29.12.1982
Hollywood, California, USA
Alison Brie csfd

FreelanceKdosi, koho jsem znalVe víru tajemstvíHolka od koníNadějná mladá ženaThe RentalŠťastné a veseléLEGO® příběh 2Akta Pentagon: Skrytá válkaJeptiškyThe Disaster Artist: Úžasný propadákJak přežít singleJoshyMuž na pravém místěNa dlažběMilenci těch druhýchNo Stranger Than LoveZocelovací kúraLEGO® příběhPařba v MexikuKrálové létaMontana AmazonZásnuby na dobu neurčitouŽádost o rukuVřískot 4Kouzelné malinyParasomnieUčebnice smrtiDickie Smalls: From Shame to FameNenarozenýMěsiční dívka a ďábelský dinosaurusŘevCinema ToastRick a MortyStar Wars: VizeBoJack HorsemanGLOW: Nádherné ženy wrestlingu


Aktualizace osobnostního profilu Alison Brie: 5.11. 2023 03:21